top of page

ADIDAS I KANYE WEST KREIRALI TENISICE O KOJIMA SE GOVORI

Slavni reper ponudio je svijetu dizajn kakav još nije viđen

Gotovo da nema osobe koja nije čula za poznatog repera Kanye Westa. Iako je u nekom trenutku svog života bio u dugu, njegov talent za glazbu ali i dizajn isplivao je visoko na površinu i pokazao svijetu što zna. Kanye je osmislio brand tenisica Yeezy i u suradnju sa Adidas Original 'preko noći' njima pokorio svijet. Danas na stotine renomiranih trgovina obućom prodaje upravu Yeezy kolekcije tenisica, kojih je sada već prilično puno. Na službenim yeezysupply.com stranicama može se vidjeti samo arhiva i najava dolaska novih modela, dok su na službenim Adidas stranicama ove tenisice rasprodane.


No zato shopovi poput Fight Club nude pregled i kupnju čitavih kolekcija popularnih Yeezy-jica po cijeni od 47 dolara za dizajn sličan uobičajenim tenisicama koje nosimo, do čak 6.000 dolara za moderno dizajnirane Yeezy tenisice. U trendu su Yeezy 500 High Tactical Orange po cijeni od 233 dolara, a odmah iz njih su Yeezy 500 High Sumac, Yeezy Boost 350 V2 Antlia Non-Reflective, Yeezy True Form i Yeezy Bright Cyan.

- Kao i većina boost tenisica, gornji dio je prvenstveno izrađen od Adidasove potpisne primeknit tehnologije i ne mogu biti sretniji. Gornji dio tenisica nudi izvrsnu ravnotežu istezanja i držanja, držeći noge na mjestu, a istovremeno dopuštajući prstima da se miču uokolo i pružaju lijep neograničen osjećaj tijekom hodanja. Imaju sjajne uloške na dnu, i za njih imam same pohvale! Adidas Yeezy Boost 350 V2 nudi izvrsnu održivost i odskok od srednjeg potplata pa je hodanje i trčanje u njima jednostavno nevjerojatno. Podrška je također značajna na srednjem potplatu, tako da se ne osjećate kao da tonete u svakom koraku. Guma na potplatu daje im izdržljivost i dugotrajnost, i sve u svemu to su najudobnije tenisice koje sam ikada nosio - opisali su isprobane Yeezy tenisice vlasnici stranice Honest Soles


A tražite li i vi nešto originalno, posebno, vrlo kvalitetno i udobno za nogu, proučite Yeezy u detalje.


bottom of page