top of page

CRISTIANO I GEORGINA OPET ĆE POSTATI RODITELJI

Podijelili fotografiju sa ultrazvuka

Najnagrađivaniji nogometaš na svijetu Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica, prelijepa Georgina Rodriguez objavili su kako će uskoro ponovno postati roditelji - Oduševljeni smo što možemo najaviti da čekamo blizance. Naša su srca puna ljubavi i jedva čekamo upoznati - poručili su u kratkoj zajedničkoj objavi i podijelili fotografije sa ultrazvuka

Čestitke su im počele pristizati sa svih strana svijeta, od Cristianovih kolega nogometaša do slavnih modela, glumaca, redatelja i voditelja, koji im žele puno sreće i zdravlja.


Inače, poznati par već ima četvero djece, od kojih je 3-godišnju djevojčicu Alanu Martinu rodila Georgina, dok je Cristiano uz pomoć surogat majke, dok je još bio solo, dobio danas 11-godišnjeg Cristiana Ronalda Juniora te 4-godišnje blizance Matea i Evu Mariu.

Georgina već godinama ističe kako su joj djeca i obitelj na prvome mjestu, a kad god ima prilike, aktivno snima modne kampanje. Tako je postala zaštitno lice brojnih poznatih brendova, koji je unajmljuju prije svega zbog njene specifične ljepote i oblina koje se ne srami pokazati.




bottom of page