top of page

I OVA PJEVAČICA JE TRUDNA?

Fanovi na iglama

Tisuće fanova veseli se kada pjevačica koju vole, objavi da je trudna. Ne čudi stoga da je čak 33.000 osoba pogledalo najavu Lane Jurčević (36) koja je napisala - Jedva čekam podijeliti vijesti sa vama. Uskoro!! A sad idem u kadu se zgrijatiiii. Što mislite o čemu se raaaadi? Ja Sam Dijamant - poručila je znakovito i pokazala veliki dijamantni prsten

- Ili se udaješ ili ćeš dizajnirat nakit. Prihvati se samo ako je skup! Što god bilo, sigurno je savršeno! Napravila si svijeće i unutra bude nakit. Možda u bombu za kupanje staviš prsten...Jel možda te neko zaručija hmmm. Šta ce to biti jaoooooo. Udaješ se. Nova pjesma. Nekakav nakit ćeš dizajnirati, šta drugo. Odeš ti i u dizajnere nakita. Zaručio te tvoj zaručnik. Dizajniranje nakita, novi spot ili udaja. Zašto ja mislim da si zarucena. Zaručila si se - komentirali su mnogi, a samo je jednom fanu palo da na pamet da bi Lana možda mogla biti u drugom stanju - Trudna si., napisao je kratko, ali ga je Lana odmah demantirala i dodala - Neee.

Inače, Lana je vlasnica beauty tvrtke u kojoj dizajnira i proizvodi brojne proizvode za njegu kože, tamnjenje, sunčanje i sl., a čini se kako joj ide vrlo dobro. O svemu što je postigla ovako je progovorila - Snovi se doista ostvaruju. Ja sam vam hodajući primjer i dokaz za to i želim da i vi vjerujete da je sve moguće! SAMO - da ne brkamo stvari. Vjerovati u snove i ostvarivanje naših najdubljih želja ne znači probuditi se ujutro i ugledati sve to pred sobom. Ja sam se i načekala, namučila, a bome i naradila za sve što sam ostvarila. A mislim da sam puno, kad se okrenem iza sebe, ali i kad pogledam kako sam provela današnji dan (da nisam dupe odlijepila od stolice i oči od ekrana evo sad već 12 sati i još nisam gotova), da znam i imam plan šta radim i kako do kraja 2021. Jučer je netko napisao u komentarima ‘od čega Lana živi’ pa sam mu odgovorila da prodajem maglu. Prvo, riješite se povrsnih ljudi, površne i ograničavajuće okoline. Drugo, zasukajte rukave i IDEMO!

- Imate ideju, skrivenu strast, talent? Bilo što od toga? KRENITE. Korak po korak. Ljudi su od nigdje... došli svugdje! Zašto ne bi i vi? Na tom putu će pasti nedovoljno motivirani, nedovoljno radišni, nedovoljno gladni i žedni svog cilja. Možda nije ni cilj toliko važan, u biti, ja ga baš i nisam imala, da budem iskrena - mene je više taj put veselio svaki dan... Na sreću ili žalost, ‘rođenje pod sretnom zvijezdom’ je jedna velika zabluda. Bitno je da znamo da smo na dobrom putu, a to je samo onda kad slušamo svoj instinkt. I kad smo dobro sa sobom - poručila je pjevačica.

bottom of page