top of page

ELLA DVORNIK: TRUDNA SAM!

Vesela na najjače

- Jeste se kad sredili za premijeru neke serije ko da idete na red carpet? E pa ja jesam, jer... tražim razlog da se sredim bar jednom godišnje. Nekak te baš digne da se osjećaš bolje. Na HBO GO je izašla nova serija “Slom” s Nicole Kidman I Hugh Grantom, a ja sam zabrijala da idem na premijeru s ostalom ekipom tu. Obećala sam si da ju neću pogledat u jednoj večeri, o čemu je očito HBO razmišljao jer je izašla samo prva epizoda pa će mi djeca bit zahvalna kaj ću sutra bit sposobna za život - poručila je veselo Ella Dvornik, a zatim priznala da je opet trudna?!

- Trudna sam! Šalim se. Clickbait. Uspije svaki puta - poručila je Ella i time priznala da se šali. A kada se Ella zabavlja, zabavljaju se i njeni brojni fanovi koji vole sve što voli mama dvije preslatke djevojčice - Predobar outfit. Lady in red. Žena stalno izgleda top, šta god radila. Koja si ti kraljica - komentirali su mnogi, a Ella dodala - Ne znam ni sama šta bi više.

Uz objavu fotografije sa suprugom Charlesom, Ella se pohvalila još jednom lijepom viješću - Nebitno za vas, al da vam javim. Charlesu i meni je danas 7 godina. Kako sam izdržala ovih 7 godina ne znam a on sa mnom, još manje al eto nas. Jedna slika prije djece, botoxa, diptrije, plastičnih operacija i sijede kose (i kilograma) - izjavila je simpatično.


- Bar iskreno napišeš sve. A ne kao neki pišu bajke. Sretnooo meni ste super! - poručila joj je jedna pratiteljica. ella dvornik opet trudna, ella dvornik ponovno trudna, ella dvornik trudna, ella dvornik trudnoća

bottom of page