top of page

CALZEDONIA KUPAĆI - TRENDI STILOVI KOJI PRIVLAČE POGLEDE

Predstavljamo 19 modela dostupnih u Calzedonia online shopu

Pred ljeto 2020., Calzedonia nam je predstavila trendi kolekciju kupaćih kostima za žene, koji će privući sve ukuse. Jednostavni modeli prožeti su interesantnim detaljima, poput vezica i kopči, a dvodijelni Calzedonia kupaći dolaze u brojnim veselim ljetnim bojama i modelima. Varijacije na temu svidjet će se svima koji traže originalnost i posebnost, a između jednostavnih linija i zemljanih boja, pronaći ćete i modele sa cvjetnim uzorcima te uzorkom popularnog leoparda.


Calzedonia novom linijom želi stvoriti osjećaj ugode i samopouzdanja kod žena koje će je nositi, a u prvi plan stavlja mogućnost izbora. Od postavljenih trokutića i push-upova, do nezaobilaznih vezica, šljokica, brazilski i gaćica sa V izrezom. Visoki struk, popularan tijekom 80-ih, uvelike vraćaju u modu, dodajući takvim gaćicama trendi gornje dijelove bikinija.


U cijeloj kolekciji osjeća se doza elegancije i nježnosti, zbog čega svaki od ponuđenih modela na svoj način slavi privlačnu žensku siluetu.

- Imam nekoliko modela i pristaju savršeno. Jednostavni kupaći, a opet posebni. Prelijepi su mi sportski. Jako lijepi. Calzedonia je i moj izbor ovoga ljeta. Izgledam poput božica u svom. Zaljubila sam se u bijeli jednodijelni - komentari su brojni online pratiteljica ovoga brenda.

calzedonia kupaći kostimi 2020, kupaći kostimi calzedonia 2020 online, kupaći kostimi calzedonia 2020 online, calzedonia kupaci, calzedonia kupaci 2020, gossip reklama, gossip vijesti

bottom of page