top of page

BUSINESS ENGLISH COACH LANA ŠILJEG OTVORIT ĆE VAM POSLOVNA VRATA

CEO West End centra stranih jezika Lana Šiljeg strelovito podiže uspjeh domaćih tvrtki

Zamislite situaciju u kojoj vam posao krene razvijati se van svih očekivanja, a narudžbe u Hrvatskoj gotovo da su premašile sve zacrtane kvote. Ubrzo, za vaš posao čuju i poduzetnici van Hrvatske i krenu vam slati upite iz Njemačke, Austrije, Italije, Amerike, pa čak i Australije. Sve je odlično i razvija se gotovo samo od sebe, dok vas strani kupci ne zamole opširnu dokumentaciju o proizvodu ili usluzi koju nudite, kao bi ih i sami ponudili lokalnom tržištu. Odjednom, nalazite se u situaciji da vam je potreban ekspertni tumač najtraženijih stranih jezika, koji razumije business!

Nakon gotovo 15 godina radnog iskustva i vođenja vlastitog centra stranih jezika West End, direktorica, povjesničarka umjetnosti i profesorica engleskog jezika Lana Šiljeg, educirala je na velik broj managera, vlasnika tvrtki i obrta, voditelja, direktora i predsjednika uprava različitih sektora. Upoznala je tvrtke orijentirane prema izvozu u regiju, izvoznike za cijeli svijet, distributere azijskih zemalja, uvoznike brojnih veleprodajnih asortimana, špeditere, IT sektor, bankarski sektor, poljoprivrednike, gospodarstvenike i poveći broj ljudi koji odlučuju o tisućama zaposlenih.

GM-ovi uoči Zoom poziva

Njezina je ekspertiza ciljano pomoći svakome tko želi komunicirati na stranom jeziku, osposobiti cijeli tim zaposlenika da uđe u sve detalje specifične nišne komunikacije te postići zavidan uspjeh svake tvrtke s kojom radi, van granica Hrvatske. - Pokušavam postići opuštenu atmosferu kako bih polaznike potaknula da što više govore na stranom jeziku, bez straha od pogrešaka. Pogreške su sastavni dio procesa svladavanja jezika i, osim toga, odličan alat za učenje jer možemo prepoznati slabije točke i na tome poraditi. Bez obzira razgovarate li kao nativni govornik hrvatskog, sa nativnim govornikom talijanskog, njemačkog, kineskog ili engleskog, uvijek je najvažnije savladati strah i imati u glavi da je to vaš 2.jezik i da svatko može pogriješiti govoreći i pišući - pojašnjava Lana i dodaje...

- Poslovna komunikacija je, sa druge strane, prilično široko područje i ono što mi uspijevamo spriječiti je da tvrtke sa 10, 20, 50 ili 500 zaposlenih ne naprave greške u koracima prilikom predaje dokumentacije i razgovora sa svojim potencijalnim kupcima. 'Obična' greška poput primjerice one o vrsti naplate, može vas koštati milijune kuna, a sve što trebate je dati si truda i naučiti poslovne običaje i jezične forme one zemlje u koju poslom ulazite.

Poslovni programi West Enda omogućit će vašem poslu strelovit uspjeh, a uz stručne profesore s višegodišnjim iskustvom u poslovnoj komunikaciji i business english coach Lanom, komunicirat ćete opuštenije i sa puno više samopouzdanja. U digitalno doba, kada smo od potencijalnog kolege ili poslovnog partnera udaljeni tek video pozivom, mogućnost da uživo ili online prođete set tečajeva za menadžere, advanced tim u high-tech industriji, prodaji, presentations skills, meetings, telephoning ili small talk… prilika je koja će vam vrijediti milijun dolara. Kontaktirajte odmah >> westend.hr




Veliki pozornost Lana svakodnevno privlači svojim kratkim i pametnim edukacijama engleskog jezika za sve ljude koji taj jezik trebaju u poslu, a često puta njeni postovi dobivaju i po tisuće pregleda. Pratite na linkedin.com/in/lana za svoju dnevnu dozu english learnings!

bottom of page