top of page

BOJANA GREGORIĆ PROMIJENILA BOJU KOSE

Predivna si poručili joj fanovi

- Život je balans između dobrih i loših dana! - poručila je glumica Bojana Gregorić Vejzović i pokazala nam fotografiju sa željezničke pruge. - Jer je život postao kao hod po tračnicama. Samo čekaš da te zgazi - dodala je kolegica Nataša Janjić, dok je glazbenik Matija Dedić ubacio - Pazi da ne naleti...neki obožavatelj.

Osim što je zamijećena na pruzi, Bojana je vrlo zamijećena i u kazalištu Gavella, čija je stalna glumica. Kada je pred par mjeseci za potrebe uloge promijenila boju kose iz smeđe u plavu, fanovi su je obasipali komplimentima - Predivna si kao plavuša. Lijepa dama. Frizura i boja vam predivno pristaju...Kako ovdje izgledaš mladenački. Bojana super ti je friz - sve ti lipo stoji, kao Marylin Monroe glumica! Ljepota....frozen in moment for eternity. Lijepa dama nema se više šta za dodati.

A dok čeka da se snimanja i predstave vrate u punom jeku, Bojana je navratila do Istre - Putevima djetinjstva u Istru, u zagrljaj svoje sestre Ane! Ona će 2020. pamtiti po najljepšem; rođenju njezine prekrasne Karle. A ja se samo malo hvalim da sam opet postala teta!


- Ti imaš sestru? - pitala je Bojanu jedna pratiteljica i dobila glumičin odgovor - Polusestru, ali to kod nas je sve čvrsto isprepleteno!

bottom of page