top of page

BOJANA GREGORIĆ: BORIM SE S NJOME VEĆ GODINAMA

Opisuju je kao kroničnu bolest

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (48) otkrila je nedavno kako pati od bolesti modernog doba - U ovim izazovnim, kako u medijima vole pisati, a ja bih rekla izrazito stresnim vremenima; san i unutarnji mir teško je zadržati. Neizvjesnost radnih mjesta pa i samih profesija, svakodnevica koja traži svoje...sve to stvara nervozu i tjeskobu. Savršen triger za migrene s kojima se već godinama borim... - iskrena je Bojana

Rješenje je kaže pronašla u prirodi pa tako koristi Istta kapi - Počela sam koristiti 100% domaće iz prirode i sveučestije migrene prestala rješavati tabletama! Kvalitetniji odmor noću pridonosi boljem danu! Iskrena preporuka svima, pogotovo ženicama koje imaju ovu boljku glavobolja poput mene! Good bye migraine! - poručila je atraktivna glumica. Migrena je inače kronična bolest obilježena srednje do jako izraženom glavoboljom, prenosi Wikipedija. Obično zahvaća jednu polovicu glave i pulsira, a može traje od 2 do čak 72 sata. Ostali simptomi mogu biti mučnina, povraćanje, osjetljivost na svjetlost i osjetljivost na zvukove.


- Da, vremena su nam svima užasno stresna i neizvjesna, a sačuvati mir doista nije lako. Kad krene bol treba jednostavno stati, od maknuti se od problema... Ako je nemoguće fizički to izvesti, onda jednostavno promijeniti tok misli otići u glavi na neko drugo mjesto i razmišljati o tome, a ne o problemu - komentirala je jedna Bojanina pratiteljica.

A kada je u pitanju njezin posao i predstave, Bojana je ovako opisala predstavu Hotel Zagorje na koju je ponosna - Ima nekih predstava koje su veće od nas samih, koje su veće i od samog kazališta “Hotel Zagorje”. NHGlumišta za najbolju predstavu u cjelini. NHGlumišta za najbolju režiju. Inače, Bojana je stalna članica kazališta Gavella, a njeni brojni fanovi jedva čekaju ponovno je gledati na daskama koje život znače.

bottom of page