top of page

BOJANA GREGORIĆ POKAZALA ŠTO MOŽE S TIJELOM

Fanovi iznenađeni, pitaju kako je to uspjela?

Domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović napunila je ove godine 48 godina života, ali i dalje izgleda kao da joj je 20. Nevjerojatno je disciplinirana što se tiče vježbanja i prehrane, zbog čega sa svojim tijelom može raditi pokrete koji su mnogima nezamislivi u njenoj dobi

- Ma i vi to možete! Pratite bAktiv te slušajte savjete nitricionista i liječnika kako očuvanim i jakim imunitetom, do zdravog tijela punog snage! Najvažniji je prvi korak do zdravog i jakog organizma što nam za ove predstojeće zimske dane itekako treba! - poručila je Bojana, mama 14-godišnjeg Raula i 10-godišnje Zoe, i pokazala stoj na rukama.


- Sve dok je iza mene zid i ne moram nužno natrag u most (ili češće - tresnuti s leđima o pod) možemo!!! Svaka čast. Wow! Ooo bravooo. Pazi da ne padneš. Isuse ovo je predivnoooo. Ma svaka čast, divno. Bravo Bojana-nije to lako! Jel ovo u muzeju iluzija ili...Odo ja na more a ti dubi na glavi...Sky balerina. Ne znam da li mogu...pokušat ću pa ću ti javiti da li sam uspela - neki su od komentara.


bottom of page