top of page

BELMA DŽOMBA O LJUBAVI PREMA MASKIRANJU

TV voditeljica koju su svi rado pratili na malim ekranima

Ona je vrlo zgodna i talentirana, a domaća javnost najviše je pamti kao popularnu voditeljicu s malih ekrana. 37-godišnja Belma Džomba, supruga proslavljenog umirovljenog rukometaša Mirze Džombe, danas je posvećena majka dviju djevojčica, 10-godišnje Une i 6-godišnje Ade koje se jako vole maskirati. Povodom brojnih velikih i malih mašnika diljem Rijeke, pitalu smo Belmu kakvi su im planovi

- Mi svake godine njegujemo tradiciju maskiranja. Svakog tjedna u školi i vrtiću stavljamo novu masku, a za sutra se spremamo obići riječko Korzo na neslužbenoj karnevalskoj povorci - potvrdila je Belma za Gossip.


Dok je ove godine odlučila samo oslikati lice, prošle je godine obukla pravi fašnički kostim i oduševila brojne fanove

foto Instagram

Inače, službeno priopćenje Riječkog karnevala je kako neće biti velikih okupljanja te kako će se zabava nastaviti tijekom ljeta - Meštar je tako s posebnim zadovoljstvom, držeći za ruku Kraljicu Riječkog karnevala, Doru Pilepić, s kojom nastavlja ovogodišnju karnevalsku avanturu, napokon najavio: “ Vidimo se na izvanrednoj karnevalskoj povorci Riječkog karnevala u subotu, 18. lipnja 2022. godine!”


A posebnim kostimima ove je godine razveselila i glumica Nataša Janjić, koja je veselo poručila - Probudila sam se sa Elzom i Chaseom u svom krevetu!


bottom of page