top of page

VIKTORIJA RAĐA NA NAJCOOL ZABAVI GODINE

Najdraži joj je Tokyo

Kuća od papira (šp. La casa de papel) popularna je španjolska TV serija koja je doživjela 5 sezona, a zbog iznimne gledanosti njeno je objavljivanje preuzeo Netflix. Radnja serije vrti se oko skupine pljačkaša od devet osoba, koji organiziraju veliku pljačku u Španjolskoj državnoj kovnici. Podhvat vodi čovjek po imenu Profesor, uz još 8 ljudi koji su dobili ime po gradovima: Tokio, Moskva, Denver, Berlin, Nairobi, Rio, Helsinki i Oslo te sporedni junaci Nairobi, Stockholm, Bogotá, Palermo i drugi. Pravi identitet svakog člana mora ostati tajan, a međuljudski i sentimentalni odnosi su zabranjeni.


- Sinoć smo tako posjetili Tokyo, Berlin, Helsinki, Marseille, Rio, Denver, Moscow, Bogottu, Stockholm, Lisabon…Koje putovanje. Vrlo cool gradovi. Pogotovo Tokyo - poručila je veselo Viktorija Rađa, koja je prisustvovala najcool zabavi sezone, u društvu supruga Dine Rađa i glumaca iz serije.

- Aaaaaaaaa zaj....usput samo - prezgodna si!!! - poručila joj je glumica Ana Gruica, a Slavko Sobin je dodao - Da se snima dalje sinoć bi dobila Zagvozd, jedan kroz jedan. - Ma daaaaaj. Aaaaaaaaa. Wooooow. Znači najljubomornija sam ikad… posebno na 2. sliku. U životuuu nisam bila ljubomornija na nekoga. A daaaj, želim i jaaaaa, prekul. Ajmeeeeeeee. Ajme divno!!! Hvala ti za ovo - komentirali su Antonija Blaće, Iva Radić, Mia Kovačić, Nataša Janjić, Tina Walme, Mia Dimšić i brojni Viktorijini fanovi.

Viktorija je oduvijek poznata kao vrlo vesela i simpatična dama, stoga ne čudi da je i na druženju sa popularnim glumcima privukla puno pozitive i veselja. - Ljubav je to! Još od davno...spavaš li mirno Tarik Filipović? - našalila se tijekom još jednog zabavnog druženja, sa Lejlom Filipović. A Tarik je samo kratko dodao: Ne...

bottom of page