1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

VIKTORIJA RAĐA NA NAJCOOL ZABAVI GODINE

Najdraži joj je Tokyo

Kuća od papira (šp. La casa de papel) popularna je španjolska TV serija koja je doživjela 5 sezona, a zbog iznimne gledanosti njeno je objavljivanje preuzeo Netflix. Radnja serije vrti se oko skupine pljačkaša od devet osoba, koji organiziraju veliku pljačku u Španjolskoj državnoj kovnici. Podhvat vodi čovjek po imenu Profesor, uz još 8 ljudi koji su dobili ime po gradovima: Tokio, Moskva, Denver, Berlin, Nairobi, Rio, Helsinki i Oslo te sporedni junaci Nairobi, Stockholm, Bogotá, Palermo i drugi. Pravi identitet svakog člana mora ostati tajan, a međuljudski i sentimentalni odnosi su zabranjeni.


- Sinoć smo tako posjetili Tokyo, Berlin, Helsinki, Marseille, Rio, Denver, Moscow, Bogottu, Stockholm, Lisabon…Koje putovanje. Vrlo cool gradovi. Pogotovo Tokyo - poručila je veselo Viktorija Rađa, koja je prisustvovala najcool zabavi sezone, u društvu supruga Dine Rađa i glumaca iz serije.

- Aaaaaaaaa zaj....usput samo - prezgodna si!!! - poručila joj je glumica Ana Gruica, a Slavko Sobin je dodao - Da se snima dalje sinoć bi dobila Zagvozd, jedan kroz jedan. - Ma daaaaaj. Aaaaaaaaa. Wooooow. Znači najljubomornija sam ikad… posebno na 2. sliku. U životuuu nisam bila ljubomornija na nekoga. A daaaj, želim i jaaaaa, prekul. Ajmeeeeeeee. Ajme divno!!! Hvala ti za ovo - komentirali su Antonija Blaće, Iva Radić, Mia Kovačić, Nataša Janjić, Tina Walme, Mia Dimšić i brojni Viktorijini fanovi.

Viktorija je oduvijek poznata kao vrlo vesela i simpatična dama, stoga ne čudi da je i na druženju sa popularnim glumcima privukla puno pozitive i veselja. - Ljubav je to! Još od davno...spavaš li mirno Tarik Filipović? - našalila se tijekom još jednog zabavnog druženja, sa Lejlom Filipović. A Tarik je samo kratko dodao: Ne...