1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

VINCEK TORTE SA PERSONALIZIRANIM DETALJIMA SAVRŠENA SU IZNENAĐENJA ZA MUŠKARCE

Naručite slastice sa autom, motorom, čokoladnim alatom, loptom, najdražim pićem, stetoskopom...

Tražite li idealan personalizirani poklon za rođendan, važnu godišnjicu, poslovni uspjeh ili neki drugi bitan događaj za muškarce u vašem privatnom i poslovnom životu….na pravom ste mjestu. Originalno kreirane torte i čokoladne figure u obliku automobila, motora, omiljenog pića, novca, čokoladnog alata, stetoskopa, lopte ili nekog drugog predmeta, samo su dio iz široke ponude slastičarnice Vincek.


Svi proizvodi slastičarnice Vincek nositelji su znaka kvalitete za izvrsnost u slastičarstvu koji dodjeljuje Richemont klub - udruga stručnjaka u pekarstvu i slastičarstvu. Kvaliteta njihovih proizvoda prepoznata je i izvan granica Hrvatske, a Vincek je dobitnik brojnih gospodarskih priznanja. Svi kao djeca sanjamo o svojoj kućici od slastica. Samo rijetki kuću sagrade, vrata svima otvore i postanu nezaobilazna adresa jednoga grada. Upravo to je uspjelo obitelji Vincek. U više od 40 godina postojanja obiteljska tvrtka pod imenom Vincek promijenila je slastičarsku sliku Zagreba. Upravo slastičarnica Vincek prva je ponudila Zagrebačku kremšnitu obogaćenu tučenim slatkim vrhnjem i kvalitetnom čokoladom .

Od svojeg osnutka 1977. godine, kontinuiranim ulaganjem u svoju proizvodnju, prodajna mjesta i zaposlenike postali su vodeći slastičarski brend u Hrvatskoj. Mali obiteljski obrt bračnog para Ankice i Stjepana Vincek tako se nametnuo kao vodeći domaći proizvođač kolača, torti, čajnih peciva, kesten pirea, sladoleda i stotina vrsta unikatnih slastičarskih delikatesa prema vašoj narudžbi. Bogatu ponudu provjerite na >> vincek.com.hr i uživajte u fotogaleriji niže. Dobar tek!