top of page

AVON GLIMMERSTICK OLOVKE ZA OČI U ČAK 24 NIJANSE

Must-have šarene boje koje mogu izdržati ljetne vrućine

Za sve ljubitelje šminke, must-have za ljeto su šarene boje koje mogu izdržati ljetne vrućine. I ovog puta kompanija AVON predstavlja upravo takav proizvod – Glimmerstick olovke za oči u čak 24 nijanse za najraskošnije boje do sada, s više pigmenata, bez razmazivanja, postojane boje i kvalitetne njege.

Glimmerstick ističe oči na klasičan način i lako se koristi – dovoljno je iscrtati olovkom duž linije trepavica od unutrašnjeg ka vanjskom uglu oka ili na bilo koji drugi jedinstven način. Unaprijeđena formula s vitaminom E i uljem sjemenki šipka omogućava lako nanošenje bez tragova i razmazivanja. Klasična, kremasta olovka obogaćena vitaminima pruža preciznu definiciju oka. Olovka ne zahtijeva oštrenje, već radi po principu twist&go - ima vrh na izvlačenje koji omogućava lako iscrtavanje linija.

Spomenuta olovku za oči dolazi u 24 nijanse – 12 dijamantskih i 12 klasičnih dugotrajnih boja, za najrazličitije make-up stilove, moćan izgled i kreativnu slobodu. Kreiraj trendy make-up look s više nijansi i boljom formulom! Provjeri zašto je AVON u posljednje tri godine dobio više od 300 nagrada za svoje proizvode! Sve nijanse Glimmerstick olovke za oči dostupne su po cijeni od 27,90 kn u AVONOVOM katalogu od lipnja >> avon.hr

コメント


bottom of page