top of page

ZORAN ŠPRAJC KUPUJE MANDARINE

TV voditelj i urednik Zoran Šprajc voli kupovati hrvatske proizvode

- Nisu mandarine od Kristine ali kao da i jesu, objavio je Zoran Šprajc u fotografiju na kojoj kupuje domaće mandarine. Kaže da su neretvanske i poručuje prijateljima da i oni kupuju hrvatsko.


Osim što kupuje mandarine, Šprajc je i vrlo aktivan na drugim područjima. Nedavno je tako sadio bukve na Sljemenu

- Od 1500 jučer posađenih sadnica bukve na Sljemenu Lana Klingor i ja smo posadili čak pet. To je bilo toliko impresivno da smo izazvali pozornost i prekaljenih šumara koji su još dugo u noć prepričavali taj neviđen rezultat - dodao je u svom duhovitom stilu.


Posebno duhovit bio je kada je umjesto sebe, na mjesto voditelja emisije RTL direkt postavio plišanog medvjeda imena Andrija



- Sinoć smo pokazali da svaki medvjed može vodit tu emisiju - rekao je, dok su u gledatelji odgovorili - Ovog samo kod nas ima. Kakav si ti kralj. Najbolja emisija ikad! Ne znam kako su svi uspijevali ostati tako ozbiljni.


A koliko je dobar prijatelj sa Severinom, pjevačicom koja je nedavno optužila osnovu školu svog sina za maltretiranje, Špraj je opisao ovim riječima


- Lako za to sto je megazvijezda s 300 milijuna na jutjubu i puni dvorane ko ja pepeljare, al to što se s njom kao sa svojom rođenom može ljudikati i ispred i iza kamere, to što će sa mnom nakon intervjua otići u obližnji birc da iznenadimo kolegicu koja slavi rođendan i u tri sekunde šarmirati i izazvat oduševljenje moje novinarske bagre koja inače sluša Chemichal Brothers i Joy Division e jbga, to moraš voljeti.


bottom of page