top of page

ZAVIRITE U KUPAONICU ELLE DVORNIK

Vrijeme za mamu

Ella Dvornik svojim objavama intrigira više od pola milijuna Hrvatica, a kad god objavi fotografiju svog doma ili, u posljednjem slučaju spavaće sobe i kupaonice, tisuće ljudi znatiželjno je doznati više. - Prije sam bila cura koja bi se probudila i 3 sata si radila sminku i frizuru jer “nikad ne znas di će te dan odvesti” - sad kad znam di me dan vodi, prestala sam to radit. Definitivno se ne vidim da radim 3 sata frizuru i šminku ikad više u životu, ali shvaćam zašto te dvije stvari nekad ne radim uopće. Zbog manjka vremena i općenito kaosa u životu. Tako da sam ove godine krenula s malim stvarima. Prva stvar - dala sam svu posteljinu koju sam imala i kupila sam doslovno 3 seta identičnih bijelih jastučnica i pokrivača. Dakle identični. Tako da ovo što vidite na fotki sad, to ćete gledat do kraja ove godine. Ne želim više nikad razmišljat di je druga jastučnica ili da mi bude krevet nejednak. Gubljenje vremena. Sad kad imam sve iste pokrivače i jastučnice e sad imam i 20 minuta za frizuru i šminku - opisala je nedavno svoju promjenu razmišljanja.

Ellina kupaonica, u kojoj voli imati vrijeme za sebe, ima tamne pločice i bijele kupaonske elemente. Na policama koje su i pokretne, jer na sebi imaju kotačiće, Ella ima brojne beauty proizvode za kosu, kožu i njegu tijela, a desetak proizvoda uvijek stoji na rubu kade, baš kao i u većine domova.

- Volim siječanj. Nakon burnog studenog i prosinca dode ko naručen. Svi odu na godišnji, mailova nema, posvetim se nekim zapostavljenim stvarima. Lakše je i radit planove i smišljat nove stvari kad nemaš oko sebe konstantni pritisak i stres. Ovu godinu sam već zapocela legendarno, vodim svoje radišne curke idući tjedan na jedan team building u Gorski Kotar. Imam jednh kuću sejvanu na Airbnb već neko vrijeme i nikako da kliknem “rezerviraj” - otkrila je Ella i dodala - Kad je počela 2022. rekla sam si da moram otić tamo dok je još zima, želim iskustiti čari gorskog kotara u prime time sezoni. Svaki put kad sam pogledala fotke te kuće vidjela sam se s frendicama. Malo jacuzzi časa vina i brainstormanje. A nakon brainstormanja dva dana idem za Zagreb da snimim sve za jedan novi projekt koji sam smislila i UŽASNO SE VESELIM...Hepi sam ovih dana.

bottom of page