top of page

WOW NEOČEKIVANO IZDANJE MIRJANE MIKULEC

Trebala bi češće tako

Kada se poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec nedavno na filmskoj večeri pojavila u kratkim hlačicama, njeni su pratitelji ostali oduševljeni - Wooow!!! ovo mi je potpuno i definitivno “neočekivano” tvoje izdanje !!! Ja u šoku!!! Podržavam i obožavam!!! Trebala bi češće tako...Wow....a sandale. Uvijek zgodna - komentirali su mnogi.


Uz vruće hlačice Mirjana je iskombinirala crvene sandale na visoku petu i crvenu torbicu, bijelu košulju koja se spušta na ramena i velike viseće naušnice

Svi zaljubljenici u dizajniranje interijera jako vole popratiti Mirjanine savjete oko uređenja, a posebno ih oduševljavaju njene fotografije interijera koje uređuje ili ih vidi tijekom putovanja - Mogla bih lutati ulicama Pariza zauvijek. Svaki kutak ima svoju čar, iza svakog ugla nalazi se nešto divno, a najljepše je zalutati u prekrasne interijere - poručila je tijekom nedavnog posjeta glavnom gradu Francuske.

Nedavno se Mirjana pohvalila i novim upisima u svoju školu za stilista ili dizajnera interijera, koje se održava u Zagrebu i Splitu - Jučer smo u Hotelu Esplanada održali svečanu promociju 2. generacije Stilista interijera i 1. generacije Dizajnera interijera i ne mogu biti ponosnija na njih. Novi upisi u našu školu su krenuli.

A kada su u pitanju dobri savjeti za one koji žele urediti ili preurediti svoju terasu ili balkon, Mirjana savjetuje - Bez obzira je li vaš balkon mjesto za opuštanje ili žarište ljetnih druženja, evo nekoliko ideja kako da ga učinite savršenim. Bio vaš balkon mali ili veliki, dodajte nekoliko sjedećih mjesta kako biste se vi i vaši prijatelji mogli na njemu opustiti. Dodajte osvijetljenje jer nema ništa romantičnije od ambijentalnog svjetla u ljetnim večerima. Ukrasite ga jastucima, jer znate pravilo: nikad previše jastuka. Biljke su obavezne. Kada dvojite uvijek dodajte zelenilo. Ako je vaš balkon okrenut prema jakom suncu dodajte zaštitu u obliku suncobrana ili tende.

bottom of page