top of page

MIRJANA MIKULEC UREDILA MALU DJEČJU SOBU

Inspiracija za sve kojima nedostaje prostora

- Znam da mnogi muku muče kako u malu sobu smjestiti dvoje djece, pa evo ideja iz našeg studija - poručila je dizajnerica interijera Mirjana Mikulec i pokazala kako izgleda mala dječja soba, nakon preuređenja

Krevet na kat osigurat će više prostora, školarac će tako imati mjesto za učenje na radnom stolu pokraj, a mlađe dijete će imati svoj kutak za odmor. Malu sobu možete razigrati tapetom ili muralom na zidu, i ne zaboravite osigurati dovoljno prostora za pohranu zato iskoristite svaki kutak namještajem po mjeri, savjetuje Mirjana.


- Odlično uklopljeno, kao lego kockice... maksimalno iskorišten svaki kutak... a ove pastelne boje, kao i bijela otvorile, "raširile" prostor...Lijepo, jednostavno. Čarobno je - komentari su na Mirjanin dizajn.

A kada ne preuređuje domove, Mirjana snima novu emisiju Tražimo dom s MM, koja kreće u listopadu na RTL televiziji. - Ako imate nekretninu koju želite iznajmiti ili prodati, možemo vam pomoći u tome. Javite se na mail nekretnine@mmi.hr i sudjelujte u našoj novoj TV emisiji - poručuje dizajnerica.

bottom of page