1/1

VJENČANJE BRAD PITTA I JENNIFER ANISTON

Slavni glumci čestitali su si na nagradama, a javnost je oduševljena

Nakon što su oboje osvojili SAG glumačke nagrade, bivši supružnici Jennifer Aniston i Brad Pit 'uhvaćeni' su u prilično prisnom zagrljaju. U trenutku iza pozornice, zagrlili su se poput starih prijatelja te tako dali medijima diljem svijeta materijala za pisanje.

Iako je Jennifer ubrzo nakon što su snimljeni u zagrljaju, izjavila kako su samo bili sretni jedno zbog drugog jer dijele istu strast prema glumi, tabloidi su krenuli s najavama njihovog vjenčanja u Francuskoj. Navodno je i Jennifer već pitala svoje prijateljice glumice Courteney Cox i Lisu Kudrow, hoće li joj biti djeveruše.

Ipak, medij Gossipcop, jedan od onih na koje se možemo osloniti jer istražuje stvarne činjenice, potvrdio je kako je cijela priča oko njihovog vjenčanja fikcija, a brod zvan 'Jen-Brad' davno je otplovio. Bivši supružnici samo su obnovili prijateljstvo te uživaju u povremenim susretima, no ništa se romantično između njih ne događa.


- Zaslužuje li je on? Kako je drži za ruku...neprocjenjivo. Uvijek sam ih voljela kao par, baš me zanima što su si rekli. Izgleda da on sad žali što ju je pustio. Volim Brada, ali ona zaslužuje biti prvi izbor. Nije je nikad trebao ostaviti. Ovo je odlazak od bivšeg sa stilom. Izgleda kao da govori 'Jen nemoj me ostaviti'. Baš bih volio da budu ponovno zajedno - pišu im brojni obožavatelji, koji očito vide nešto više u čitavoj priči. story hr vijesti, gossip vijesti, ekskluzivno, ekskluziv, poznati glumci, skandali novine, poznate osobe