1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

VJEKOSLAVA BACH ISKRENO O SVOME BRAKU

Popularna TV voditeljica proslavila se emisijom o ljepoti

Vjekoslavu Bach brojni gledatelji pamte po najdugovječnijoj beauty emisiji na malim ekranima, popularnom Zagrljaju ljepote. Vjeka se 2017. godine udala za poduzetnika Željka Vasića, a mi smo je pitali kakav je život u braku - Draga Vjekoslava, odajte nam tajnu kvalitetnog braka i prave ljubavi...kako je pronaći i kako održati plamen godinama?

- Pa ovako ću vam reći. Najprije se moraju sresti srodne duše i jednako lude glave. Željko i ja smo ponajprije istih, veselih karaktera, zajedničkih interesa i volimo iste stvati. I jedan smo drugom najbolji prijatelji. Poštovanje mora biti broj 1. A onda vam je to jednostavno - šaka suza, vrića smija! Ili jednostavnije, puno smijeha, poneka nesuglasica i najviše poljubaca i zagrljaja. Normalno je da u braku dođe i do razilaženja mišljenja jer nismo svi isti ali najvažnije je da ljubav pozlati sve... i naravno, da sam ja uvijek u pravu! - otkrila je za Gossip simpatična voditeljica i veselo se nasmijala.

Kada se udavala za Željka, Vjekoslava je na svojoj djevojčkoj večeri nosila majicu sa posebnim natpisom - Ja sam Vjeka Bach, samo jedan tjedan, uskoro sam Vasić, a on je toga vrijedan!


Zaljubljeni par voli zajedno putovati, a nedavno su tako imali prilike uživati u restoranu Novak Đoković, u kojem je sve posvećeno svjetski poznatom srpskom tenisaču.