1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

NAJVEĆI USPJEH NAŠEG BOKSAČA BRAK

Filip Hrgović pokazao što su za njega najveći uspjesi

- Zahvaljujem Bogu na svemu što mi se dogodilo prošle godine i na svim mojim postignućima. Prošla je godina za mene bila vrlo uspješna i veselim se ovoj! - napisao je najbolji hrvatski boksač, 27-godišnji Filip Hrgović i podijelio sa svojim obožavateljima fotografije s vjenčanja te sa osvajanja prestižne WBC titule.

- Rado dijelimo vašu sreću i molimo za vas Božji blagoslov. Bog vas nadario strpljivošću, uspjeh je zajamčen uz vaš obilati rad. Filip je veličanstven u ringu i moćno, sa stilom servira protivnike na pod uz atraktivan boks. Bravo Majstore. Šampione naš, neka ti i 2020. bude jednako ako ne i uspješnija od ove - poručili su mu njegovi pratitelji.


Sa svojom Marinelom, s kojom danas ima i sina, Filip se vjenčao nakon 6 godina ljubavi. Marinela Hrgović je i sama sportašica, bavi se odbojkom, pa zbog toga razumije sportski način života, brojna putovanja i odricanja.

A da sportski život i nije tako loš, Filip je pokazao posjetom Austriji, u koju je otputovao kako bi uživo u kupanju, šetnjama, miru i relaksaciji. filip hrgović godine, story hr vijesti, gossip vijesti, ekskluzivno, ekskluziv, poznati glumci, skandali novine, poznate osobe