top of page

VELIKO SLAVLJE U OBITELJI BLANKE VLAŠIĆ

Okupila se cijela obitelj

Proslavljena hrvatska atletičarka, 37-godišnja Blanka Vlašić, i dalje izgleda kao na početku karijere. Redovito vježba, zdravo se hrani i uživa u šetnjama prirodom, a mnogi komentiraju kako im je ljepša no ikada - Predivna! Slatka si. Lijepa Vlatka - pišu joj fanovi. Jedna od tajni Blankinog dobrog izgleda svakako je i mir koji uživa tijekom obiteljskih druženja, koja često budu vrlo zabavna

- Sretan rođendan mami - poručila je Vlatka nedavno, i pokazala kako izgleda jedno njihovo slavlje. Mami su umjesto broja na tortu stavili svjećicu u obliku upitnika, što ih je sve nasmijalo, a na fotografiji je jedino nedostajao mlađi Blankin brat. - Sretan rođendan mami, puno sreće,zdravlja i ljubavi. Sretno najdražoj profi. Sretan rođendan najboljoj profesorici. Blanka izgledaš super a mami sam čestitala rođendan - žena kraljica! Neka je tvoj mami Veneri sretan rođendan, sve najbolje. Malo kasnim, ali za dobre želje nikad nije kasno. Lipa, mlada mama - komentiralo je stotine fanova obitelji. Mama Venera inače je profesorica tjelesnog odgoja.

A kako izgleda jedan dan treniranja u životu aktivne sportašice, Blanka je pokazala snimkom preskakanja užeta - Obično napravim do 30 minuta ovih vježbi tako da sam 40 sekundi aktivna, a 20 sekundi odmaram. - Kako si zgodna - poručila joj je sugrađanka Viktorija Rađa, a Blanka joj je ugodno odgovorila - A gle tko mi to govori.

bottom of page