top of page

BRANKA BEBIĆ KRSTULOVIĆ PROŠETALA PAPRENO SKUPU TORBICU

Najljepša žena Hrvatske 1994.godine

Žena koja je 1994. očarala hrvatsku javnost i postala nova miss Hrvatske, danas je sretno udana majka trojice sinova. Branka Bebić Krstulović čini se ima sve. Ljepotu, koja ne jenjava ni u 45-oj godini života, muškarca koji je cijeni i veliku obitelj. Gdje god se pojavi iznenadi sve koji je ugledaju, jer doista izgleda perfektno. Na nedavni event ‘1u4 milijuna’, koji ima za cilj pomoć i podršku ženama u poduzetništvu, dizajnerica Aleksandra Dojčinović pozvala je niz svojih dobrih prijateljica pa tako i Branku, koja je tom prilikom prošetala papreno skupu torbicu, otkriva Cover

- Nedostajale su mi ove 3 žene - poručila je Aleksandra, dok joj je Branka odgovorila da je to bila - Predivna večer.

O kakvoj se torbici radi i zbog čega javnost ne prestaje pričati o njoj, doznao je Cover koji je pronašao njenu vrijednost na tržištu. Legendarni The Pouch model torbice potpisuje luksuznu talijanski brend Bottega Veneta, a cijena se kreće od 1.100 do 2.400 eura. Bordo crvena koju nosi Branka na službenim stranicama bottegaveneta.com stoji 18.000 kuna, a nose je i brojne druge Hrvatice poput pjevačice Indire Levak, blogerice Sonje Kovač, pjevačice Franke Batelić i odvjetnice Jadranke Sloković.


Glavni dizajner Daniel Lee, koji je torbicu osmislio, dobio je za svoj rad neke od najpoznatijih nagrada Britanskog modnog vijeća: za najboljeg britanskog dizajnera, najuspješnijeg dizajnera u kategoriji ženske odjeće i modnih dodataka te priznanje za najbolji brend, Bottega Veneta.


Comments


bottom of page