top of page

VELIKI ŠOK - PREMINULA ŽENA JOHNA TRAVOLTE

Javnost nije znala da je bila bolesna

- Javljam vam teškog srca da je moja prelijepa žena Kelly izgubila 2-godišnju bitku sa rakom dojke. Borila se hrabro, uz ljubav i podršku mnogih. Moja obitelj i ja zauvijek ćemo biti zahvalni njezinim liječnicima i medicinskim sestrama u MD Anderson Cancer centru, svim medicinskim centrima koji su pomogli, kao i mnogim njenim prijateljima i voljenima koji su bili pored nje. Kellyna ljubav i život zauvijek će ostati zapamćeni. Trebat će mi neko vrijeme da budem tu za svoju djecu koja su izgubila majku, pa mi oprostite unaprijed ako vam se neko vrijeme nećemo javljati. Ali molim vas znajte da ću osjetiti vašu ljubav u narednim tjednima i mjesecima dok se oporavljamo. Sa ljubavlju - izjavio je glumac John Travolta i svojom objavom šokirao cijeli svijet.

Glumica Kelly Preston bila je predana majka i supruga. U braku sa Johnom bila je od 1991. godine, a zajedno su dobili troje djece. Njihov sin Jett umro je 2009.godine sa 16 godina, nakon napada na ljetovanju na Bahamima, dok njezin drugi sin Benjamin ima tek 9 godina. Kćer Ella Bleu navršila je ove godine 20 godina.


Svoju dijagnozu Kelly je s obitelji odlučila držati privatnom, a glasnogovornik obitelji izjavio je za magazin People - Kelly je umrla u nedjelju ujutro. Neko vrijeme je bila podvrgnuta liječenju, a maksimalno su je podržavali najbliža obitelj i prijatelji.

bottom of page