top of page

VELIKA TUGA: NIKOLINA PIŠEK OPROSTILA SE OD SUPRUGA

Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi...

Nakon prerane smrti Vidoja Ristovića (44) i velikog gubitka voljenog supruga, Nikolina Pišek danas je podijelila vrlo emotivnu posvetu - Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama...samo da je ovakvih trenutaka bilo više…Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…

- Draga Nikolina, sućut svih nas iz familije. Mirno putuj, Vidoje - poručila je Nikolini Ida Prester. - Iskrena sućut. Nemam riječi...Ne znamo se ali suosjećam u ovim trenucima. Tako mi je žao, srce mi se steže od tuge koju osjećaš. Znam da ti je teško ali osjetim tvoju hrabrost na kojoj ti se divim. Moja najiskrenija sućut tebi i cijeloj obitelji - rekle su joj Pamela Ramljak, Danijela Dvornik i Lana Klingor.


- Draga moja Nikolina primi moju iskrenu sućut. Divno si ovo napisala i znaš sada imaš još jednog anđela na nebu da te čuva i pazi! Znam ja koliko si ti snažna i hrabra da i ovu veliku tragediju izdržiš dostojanstveno - javno je objavila Nikolinina vjenčana kuma, Snježana Schillinger.

- Draga Nikolina, sto napisati uf….žao mi je, primi iskrenu sućut i veliki zagrljaj. Drž se....Moja sućut. Iskrena sućut. Moja iskrena sućut draga Nikolina. Iskrena sućut. Ljubav ne pobjeđuje, al je nepobjediva - javno su poručile Matea Ibanez, Nevena Rendeli, Josipa Pavičić, Anita Dujić, Marijana Batinić i brojne druge kolegice i kolege.


Podsjetimo, portal Nova.rs prvi je prenio tragičnu vijest, dok je alo.rs izvijestio o detaljima smrti. Kako navode, Vidoje je preminuo na masaži strujom. Bio je vrlo uspješan u trgovanju umjetninama, a sa Nikolinom je dobio danas 8-godišnju kćer Unu Sofiju.

bottom of page