top of page

VANNA IZBACILA NOGU KAO ANGELINA JOLIE

Ja nikad neću imat takve noge - požalila se Vanni jedna pratiteljica

Što starija, to opuštenija, moglo bi se reći za domaću pjevačicu Vannu, koja je samouvjereno prošetala Zagrebom. Obukla je dugu cvjetnu haljinu i u hodu pokazala dugu mršavu nogu, koja nas je odmah podsjetila na slavnu pozu Angeline Jolie na Oscarima

- Wowowow najzgodnija! Koja! Izgledaš bolje nego ikad! Ti ženo...ne stariš. Pretty woman walking down the street. Neizostavne čižmice. Hrabra haljina,još bolje noge. Divna si. The Voice. Wowwww...ni curice ti nisu ravne...amazing. Pa ja NIKAD neću imat takve, bomba. Noge za deset - odmah su komentirali Vannine noge fanovi.


Vanna je posebno ponosna na svoju obitelji i suradnike, što je istaknula i kada je nedavno primila Porin za svoj album Izmiješane boje - Svrha nagrada je da ih imaš s kim proslaviti i da se imaš kome zahvaliti. Srećom po mene, proslavila sam s ljudima koji itekako dobro znaju kako je lijepo i teško stvarati glazbu koju ljudi vole i zato su se veselili sa mnom... Hvala svima vama koji volite te pjesme i šaljete mi poruke - to je i dalje za mene nagrada kojoj nema premca - izjavila je pjevačica.

bottom of page