top of page

UDALA SE ENGLESKA PRINCEZA

Svi su gledali u pročelje kapelice

Princeza Beatrice, sestrična engleskih prinčeva Harryja i Williama, udala se za pripadnika nekraljevske obitelji, Edoarda Mapelli Mozzija. Ceremonija se održala u kraljevskoj kapelici Svih Svetaca u Windsoru, u krugu najuže obitelji, a vjenčanju su prisustvovali i kraljica i William i Kate, dok se Meghan i Harry ne spominju kao gosti.


Ono po čemu je vjenčanje bilo posebno romantično, pomno je ukrašeno pročelje kapelice, koje je na ulazu imalo stotine uvezenih cvjetova. Baš kao i princezin buket, koji je čvrsto držala u ruci.

Vjenčanicu koju je Beatrice nosila napravio je dizajner Norman Hartnell u vintage stilu, a kraljevna ju je posudila od engleske kraljice. Također je nosila dijamantnu tijaru kraljice Mary, koju je Mary nosila na svom vjenčanju 1947. godine.


- Jako mi se sviđa Beaina haljina. Predivna je. To je jedna elegantna, jedinstvena haljina klasičnog stila. Izgledala je apsolutno prelijepo i stajala joj je kao salivena. Jako sam sretna zbog Beatrice i Edoarda i nadam se da će imati presretan život - izjavila je vojvotkinja Kate Middleton.

kraljevsko vjenčanje haljine, gossip vijesti, vijesti o poznatima

bottom of page