1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

TURSKA JAVNOST OŠTRO OSUDILA ŠEHEREZADU

Glumica u bikiniju 4 mjeseca nakon poroda zaradila oštre kritike

Turska glumica Berguzar Korel cijelu je regiju osvojila ulogom lijepe Šeherezade u TV seriji 1001 noć, a milijuni gledatelja pratili su svaki njen pokret u stopu. Nakon što je serija završila, Berguzar se 2009. udala za glavnog junaka iste te serije, glumca Halita Ergença, a godinu dana kasije dobili su sina Alija.


Glumica je oduvijek bila visoka, zgodna, mršava i prelijepih crta lica, te je mnogima postala primjer ženstvenosti i ljepote. No, nakon što je fotografirana u bikiniju na jahti, samo 4 mjeseca nakon što je rodila svoje drugo dijete, sa uobičajenim trudničkim viškom kilograma i vidljivim celulitom, oštre kritike turske javnosti nisu prestale.

Neki od natpisa glase - „Poznata glumica Berguzar Korel privukla je pažnju svojom prekomjerenom težinom“. Dok jedni oštro osuđuju lijepu glumicu i smatraju da bi kao javna ličnost morala brže vratiti se u formu, drugima su kritike preoštre i nerealne ‒ U prirodi žene je da rađa i da se njeno tijelo mijenja tijekom čitavog stanja trudnoće i porodiljnog ‒ jedan je od komentara fanova, koji su čvrsto stali u njenu obranu.

Čini se kako se Berguzar samo smiješi na novinske natpise i kako je kritike ne pogađaju, a posebice jer zna da je jedna od najplaćenijih turskih glumica, koja već godinama uživa slavu koju je stekla, a od sada i u krugu svoje proširene obitelji. gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima