top of page

TURSKA JAVNOST OŠTRO OSUDILA ŠEHEREZADU

Glumica u bikiniju 4 mjeseca nakon poroda zaradila oštre kritike

Turska glumica Berguzar Korel cijelu je regiju osvojila ulogom lijepe Šeherezade u TV seriji 1001 noć, a milijuni gledatelja pratili su svaki njen pokret u stopu. Nakon što je serija završila, Berguzar se 2009. udala za glavnog junaka iste te serije, glumca Halita Ergença, a godinu dana kasije dobili su sina Alija.


Glumica je oduvijek bila visoka, zgodna, mršava i prelijepih crta lica, te je mnogima postala primjer ženstvenosti i ljepote. No, nakon što je fotografirana u bikiniju na jahti, samo 4 mjeseca nakon što je rodila svoje drugo dijete, sa uobičajenim trudničkim viškom kilograma i vidljivim celulitom, oštre kritike turske javnosti nisu prestale.

Neki od natpisa glase - „Poznata glumica Berguzar Korel privukla je pažnju svojom prekomjerenom težinom“. Dok jedni oštro osuđuju lijepu glumicu i smatraju da bi kao javna ličnost morala brže vratiti se u formu, drugima su kritike preoštre i nerealne ‒ U prirodi žene je da rađa i da se njeno tijelo mijenja tijekom čitavog stanja trudnoće i porodiljnog ‒ jedan je od komentara fanova, koji su čvrsto stali u njenu obranu.

Čini se kako se Berguzar samo smiješi na novinske natpise i kako je kritike ne pogađaju, a posebice jer zna da je jedna od najplaćenijih turskih glumica, koja već godinama uživa slavu koju je stekla, a od sada i u krugu svoje proširene obitelji. gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima

bottom of page