top of page

TONY CETINSKI ĆE PRED KAMERE BEZ HLAČA

Pjevač je pokrenuo i školu pjevanja, a u privatno vrijeme sadi vrt

Tonyju Cetinskom trenutno je vrlo živo i zabavno u životu. Pjevač je prvo pokrenuo Školu pjevanja u Opatiji, u kojoj će educirati ljude o pjevanju i svim popratnim zanimanjima poput nastupa, snimanja spotova i svega ostalog što život jednog pjevača/ice čini uzbudljivim, a zatim je Istri počeo saditi svoj bio vrt.


- Danas opet malo sadimo i sijemo u našem bio vrtu. Dok punica i ja sadimo moja žena snima video za našu staru pjesmu u novoj produkciji. Svakako nas očekuje veliko iznenađenje uskoro!! Selo moje malo, selo je zakon! - poručio je svima Tony i zaplesao na njivi.

- Bez navodnjavanja ništa! Samo BIO! Ma jelda posadit trebalo je već bit u punoj cvatnji. Koja si ti legenda, čovječe! Bravo kralju, tako treba vratiti mnoge da obrađuju zemlju. Voće i povrće vole da rastu uz pjesmu. Najbolji si. Ti si zakon. Rad na zemlji opušta i mislim da će se sve više ljudi vratiti na staro. Divnooooo. Toni ne boj se gladi. San svake osobe koja uđe u 50-tu...Ha.ha.ha, jel treba pomoć? Bravo, lijepo te vidjeti vrijednoga u vrtu ili njivi, ako treba kakva pomoć, savjet od nas seljaka (ja se time ponosim) reci, piši, još imam i agronoma u kući. Selo moje lijepo kao u bajci vraćam ti se kao dijete majci. Ma to majstore! - poručili su mu brojni fanovi.

Ipak, Tony ima vremena i za glazbena događanja, pa je tako nasmijao ljude obukavši sako, košulju i kratke gaće odnosno hlače. Za to ima objašnjenje i 'opravdanje' - Večeras u 20:55 je dodjela Večernjakove ruže na Hrt - u ali prisustvujemo iz svojih domova. Večerašnji outfit je spreman. Snimanje do pojasa ima svojih prednosti. Ne moramo peglati hlače. tony cetinski najnovije vijesti, tony cetinski škola pjevanja, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi, skandali novine, ekskluzivno

bottom of page