top of page

TO JE TO MLIJEKO I MLIJEČNI PROIZVODI

Prefini proizvodi po konkurentnim cijenama

NTL - Narodni trgovački lanac trgovina je hranom i različitim higijenskim potrepštinama, koju posebice vole ljudi u manjim mjestima i predgrađima velikih gradova. Vlatitu robnu marku TO JE TO nude kroz stotinu različitih proizvoda, a TO JE TO mlijeko i mliječni proizvodi kupcima su jedni od najdražih.


- Trgovina super. Cijene vrlo povoljne. Djelatnice vrlo ljubazne morate još nešto kupiti što niste ni mislili... Volim pohvaliti i zato ću reći da imate najbolji ajvar i puding od čokolade. Ljubazno osoblje na prvom mjestu, roba svježa i veliki asortiman, akcije, umirovljenički ponedjeljak i ako nema danas sutra sigurno, mogla bi ja nabrajati kad mi je moja trgovina preko puta pa trk svako malo...Dobro opskrbljen i solidne cijene... Popusti, kvalitetne robne marke, povoljno, uvijek se nađe ono nešto što fali...Baš volim NTL. Povoljno i dobro uz popuste! Imaju super akcije i općenito dobre cijene - komentari su brojnih kupaca.

Grupa NTL posluje od 2001. godine, a danas samostalno upravlja sa čak 249 prodajnih poslovnica. Uz različite proizvode poznatih brendova, NTL proizvodi vlastitu robnu marku, svakodnevno osigurava ponudu kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama na tržištu, a posebno se trudi razvijati i ulagati u hrvatsko gospodarstvo kroz suradnju s domaćim proizvođačima. to je to mlijeko

bottom of page