top of page

TARIK I DINO SNIMILILI RIJETKU FOTOGRAFIJU SA SINOVIMA

Uživanje na moru

TV voditelj Tarik Filipović ovoga ljeta pun je dojmova. Nakon druženja sa obitelji Dine Rađe, svima je zahvalio na predivnim trenucima - Putuješ…družiš se…oko gleda, srce pamti divne kutke majčice nam Zemlje…ali rijetko srce ostane dugo na jednom mjestu…godine nose gomilu sjećanja, putovalo se, smijalo, svim čulima uživalo…ali ovih 7 dana se zvijezde poklopiše, rajska Zavala, divno društvo, eksplozija gastro užitaka, osmijeh kao ucrtan na licu…za divno sjećanje…i za ponoviti…HVALA.

foto Instagram


A kako bi godišnji bio još potpuniji i srce na mjestu, Tarik je sa Lejkom posjetio slavni Sarajevski filmski festival. Lejla je zasjala u dugoj plavoj haljini koju je krasio veliki plavi cvijet.

- Predivni, predivni, predivniii. Savršeno. Divni ste - poručili su im fanovi, dok je jedan dodao kako je Lejla - Sve zasjenila...

Tarik i Lejla u braku su od 2007. godine a zajedno imaju sina Armana. Lejla je u braku sa Dadom Majolijem dobila sina Dinu, kojeg je Tarik odmah zavolio. Dvoje golupčića vole se kao i prvog dana kada su se zaljubili, a da je to nešto što će trajati čitavog života shvatili su oboje, ubrzo nakon koncerta Halida Bešlića u kojem su uživali još davne 2006. godine.

bottom of page