top of page

TARIK FILIPOVIĆ OTKRIO ISTINU O LEJLI

Ona pokazala njihov tročlani tim

Da je u svoju suprugu Lejlu Filipović zaljubljen kao i prvog dana, poznati TV voditelj Tarik Filipović govori vrlo iskreno i otvoreno, a nedavno je otkrio i jednu dosad nepoznatu informaciju o svojoj ženi - Prije 44 godine kao “palčica” odlučila je opstati...i ostati...i isto toliko godina uljepšavati ovaj svijet ljepotom, dušom i osmijehom...mojih 15 godina se utkalo u tih 44...nadam se da sam ti ih učinio prekrasnim kao i ti meni...pa neka te život ljulja i njiše godinama onako kako želiš...nježno, nepravdi i udaraca si izdržala i previše...sretan rođendan ljubavi....dama ispod ima tri godine...X 7...da ne bude zabune...i isto izgleda mlađe - izjavio je sretni Tarik.

Palčičićima inače nazivaju djecu koja su rođena prijevremeno, a u Hrvatskoj su dobila naziv bebe Palčići zbog svoje veličine. Čak 5 % beba u Hrvatskoj se rodi prerano i spada u skupinu nedonoščad.


Tarik i Lejla zajedno imaju 12-godišnjeg sina Armana, a pet godina stariji Dino Lejlin je sin iz njenog prvog braka sa Dadom Majolijem. Nedavni uspjeh, Tarikovu novu kazališnu predstavu Predsjednici&Ca, proslavili su zajedno - Premijera prošla, predstava je ”vani” a ja ponosna do neba na mužića. Ovaj put osim sjajne uloge, potpisuje tekst i režiju. Bilo je divno pratiti cijeli kreativni proces i stvaranje ove sjajne predstave od ideje do realizacije. A naš mali tročlani ”Fiji team” potpisuje prvi veliki posao u koprodukciji sa kazalištem Kerempuh - izjavila je ponosna Lejla.

- Bravooooo svi!!!! Obično se kaže: “Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena....” (nešto u tom stilu, ali ja kažem: UZ uspješnog muškarca stoji žena koja ga voli!!! Bravo Lejla, bravo Tarik, sjajan ste tim - poručila im je oduševljena gledateljica.

bottom of page