top of page

TAJČI SA AMADEUSOM SLAVILA U MUZEJU

A baka im poslala posebnu poruku

- Kakav lijep dan smo proveli na moru!!! Bio je to rođendanski poklon za mog najmlađeg sina Blaisa koji je bio naš skiper i kapetan - otkrila nam je Tajči, kada se javila sa Paga. Godišnji u Hrvatskoj sa trojicom sinova provela je na najslađi mogući način - ploveći, kupajući se i kušajući morske delicije.


- Primijetila sam da u Hrvatskoj ljudi ne nose boce s vodom - umjesto toga često sjednu i piju vodu sa izvora. Kupila sam malu izvorsku vodu u staklenoj boci i koristila za dolijevanje. A ovo je planinski izvor izgrađen 1837. na kojem se moja obitelj zaustavljala svakog ljeta na putu do obale i s obale - opisala je stari obiteljski običaj.

A nakon Hrvatske, Tajči je sa sinom Amadeusom uživala u izložbi Van Gogha - Sretan 20. rođendan Amadeuse! Neka uvijek budeš znatiželjan, kreativan i hrabar, i neka tvoj put bude ispunjen čudima, strahopoštovanjem, puno sunca, svim dobrim stvarima i ljubavlju. Puno, puno ljubavi. Ja sam jedna sretna duša što sam tvoja mama. Hvala vam na ovom prekrasnom danu kada slavimo tebe - i zajedno doživljavamo umjetnost.


Baka Stefy Matejaš bila je presretna novim fotografijama, te je uzbuđeno dodala - Voli te baka.

bottom of page