top of page

TAJČI VAPI ZA POMOĆ

Teško žive

- Neki sam dan vidjela objavu da su Bezoz i Waltons postali 117 milijardi dolara bogatiji tijekom pandemije. Profiti drugih poznatih kompanija su se udvostručili. Dionice su najveće ikad za Apple, Costco i druge. A...20% malih biznisa je zatvoreno. Muzičari i umjetnici potpuno su neovisni, a 100% mojih prijatelja glazbenika je bez posla. Zamislite pandemiju bez muzike, knjiga, filmova, umjetnosti, inspiracije...Ja to ni ne želim zamišljati - započela je svoj vapaj za pomoći 50-godišnja Tatjana Cameron Tajči, ikona hrvatske glazbene scene prošlog stoljeća

- Ako kupujete ovoga vikenda, razmislite o tome da kupite darove na mojem web shopu wakingupstore - možete kupiti CD-e, knjige, DVD-e, hudice...a također možete kupiti i od drugih glazbenika koji vode svoje male biznise. To će UVIJEK napraviti veliku razliku - dodala je Tajči.


Tajči se nakon smrti svog supruga, redovito sa trojicom sinova uključuje u pomaganje sugrađanima u Nashvilleu u Americi, pa su tako nedavno dijelili hranu svim lokalnim glazbenicima, koji su pogođeni koronavirusom.

Tajči je inače jako ponosna na svoja tri sina, koji su danas već prilično odrasli. Nakon velike pop karijere u bivšoj Jugoslaviji, posve se posvetila duhovnoj glazbi, coachingu i pisanju inspirativnih knjiga.

bottom of page