top of page

TAJČI: NE UKLAPAM SE U SLIKU SUPERMAME

Bivša pjevačica, danas life coach, progovorila iskreno o odgoju trojice sinova

Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, podijelila je s obožavateljima svoj način odgoja djece koju je dobila u braku sa sada pokojnim Matthewom Cameronom. Sa suprugom je provela 17 godina, a on je nepušačkog tumora pluća preminuo pred dvije godine.

- Svakog se jutra moja djeca (njih dvoje su još kod kuće - najstariji je na faksu) probude u 5:45 ujutro, pripreme se za školu, naprave sebi zdrav doručak i napuste kuću na vrijeme da stignu u školu. Moj srednji sin vozi, a moj najmlađi sin hvata autobus. Ja ostajem u krevetu. Ležim osjećajući se tako nevjerojatno zahvalna da smo moj pokojni suprug i ja nekako napravili dobar posao puštajući dječake da razvijaju samodisciplinu.


Nemojte me krivo shvatiti, trebalo mi je neko vrijeme da prestanem osjećati krivnju što se ne uklapam u uobičajenu definiciju 'supermame'. Shvativši da me trebaju da budem zdrava više nego što im je potrebna slika 'supermame', upregnula sam svoju volju i samodisciplinu da ostanem u krevetu, spavam i dopuštam srcu i tijelu da se izliječe - poručila je Tajči, popularna pjevačica ranih 1990-ih godina, koja se danas bavi life coachingom i pjevanjem pjesama za dušu.

Komentari njenih pratitelja izjavu o djeci, vrlo su pozitivni - Napravila si odličan posao u podizanju svoje familije Tajči. Znam da te Matthew gleda s neba i jako je ponosan na sve vas. Neka Božji blagoslov bude s vama. I ja svog sina učim da bude čim više samostalan i sposoban brinuti o sebi. Tako i treba djecu odgajati. Život zna biti težak i treba ih pripremiti da se snađu u svakoj situaciji. I voljeti ih svim srcem. Naša je dužnost kao roditelja naučiti našu djecu da budu neovisni, odgovorni, senzibilni individualci, tako da se mogu brinuti sami za sebe kada jednom napuste dom.

celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva

bottom of page