top of page

ŠOKANTAN GUBITAK CHRISSY TEIGEN IZGUBILA BEBU

Pokazala uznemirujuće fotografije sa poroda

Američka manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, 34-godišnja Chrissy Teigen očekivala je treće dijete, malenog dječaka kojeg su željeli nazvati Jack, no nažalost, zbog obilnog krvarenja koje je doživjela na polovici trudnoće, bebu je izgubila. Šokantan gubitak i nevjerojatnu bol opisala je u dugoj emotivnoj objavi, uz fotografije s poroda

Chrissy i John već imaju dvoje djece, 4-godišnju Lunu i 2-godišnjeg Milesa, a treća ih je trudnoća iznenadila jer je nisu planirali. Iako je sve dosad objavljivala da se ne brine i da vjeruje da će sve biti u redu s bebicom, danas je maleni preminuo - U velikom smo šoku i dubokoj boli kakvu dosad nikad nismo osjetili. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati našoj bebi tekućinu koju je trebao, unatoč vrećicama i vrećicama transfuzijske krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno. Iako dosad nikad nismo davali imena svojoj djeci prije nego što su se rodila, iz nekog smo razloga počeli ovog mališu zvati Jack. On je tako puno radio da bi bio dio naše obitelji, i bit će, zauvijek. Našem Jacku - tako mi je žao da su prvi trenuci naših života bili tako puni komplikacija i da ti nismo mogli dati dom koji si trebao da preživiš. Zauvijek ćemo te voljeti - napisala je neutješna mama Chrissy.

- Hvala svima koji su nam slali pozitivne misli i molitve. Osjećamo vašu ljubav i zahvaljujemo na njoj. Jako smo zahvalni za život koji imamo i naše predivne bebe Lunu i Milesa, kao i za sve nevjerojatne doživljaje koje smo imali prilike proživjeti. Ali ne može svaki dan biti sunčan. U ovim najtamnijim trenucima, tugovat ćemo i isplakati se, ali ćemo se i grliti i voljeti još jače i preživjeti - dodala je Chrissy.


Podsjetimo, pred samo nekoliko dana manekenka se požalila na teške bolove i obilno krvarenje te kako sada moramo strogo odmarati i ležati, bez da se imalo napreže. Nažalost, krvarenje je bilo prejako. Brojni poznati kolege, glumci, pjevači, TV voditelji i tisuće fanova, izrazili su iskrenu sućut obitelji. 

bottom of page