top of page

SLAVNI PRIJATELJI - PRIJATELJSTVA KOJA SU OPSTALA GODINAMA ZA RAZLIKU OD ONIH KOJA SU SE 'URUŠILA'

Koje biste slavne osobe povezali kao dobre prijatelje?

Slavni prijatelji su baš poput 'običnih smrtnika'. Njeguju dugogodišnja prijateljstva sa drugim poznatim osobama i ne srame se pokazati koliko su zahvalni na njima te koliko ih vole. Možda ih na prvu ne biste 'spojili' niti bi vam palo na pamet da se druže, ali ponekad prijateljstva ne biramo mi, već ona biraju nas...Uživajte u pregledu slavnih prijateljstava!

- Ti si jedna od najposebnijih ljudi tamo negdje i tako sam sretna što si u našim životima! Volim te dušo! - poručuje Eva Longoria svojoj najboljoj prijateljici Victoriji Beckham, a njihovo prijateljstvo seže još godinama unazad kada su obje bile djevojke. Danas su u sretnim brakovima, a dok Eva ima mlađeg sina Victoria je svog najstarijeg sina već oženila.

Zajedno su glumile u jednoj od najzapaženijih TV serija Friends, a prijateljice su i dan danas. Jennifer Aniston, Courtney Cox i Lisa Kudrow podržavaju jedna drugu na svakom koraku svog poslovnog i privatnog puta te često ističu da su nevjerojatno sretne što su se upoznale još pred 30 godina

- Moramo malo i odmorit nogice, jel tako Nina - uz smijeh je Jelena Rozga rekla Nini Badrić, s kojom je veže posebno prijateljstvo tijekom godina.

Vin Diesel posebno je vezan uz kolegicu glumicu Charlize Theron, s kojom je nedavno snimao novi film Brzi i žestoki - Ne zaboravimo OVOG momka! Čestitam Vin, zadržao si vjernu bazu obožavatelja na ovoj vožnji više od 20 godina. Hvala vam što ste mi dopustili da se pridružim nekoj vožnji - poručila mu je ponosno.

Matt Damon i Ben Affleck prijatelji su od rane mladosti, kada su oboje bili švorc i čak dijelili zajednički bankovni račun. Probili su se zajedničkim filmom Dobri Will Hunting, s kojim su osvojili Oscara i od tada podijelili još puno zajedničkih dobrih i loših trenutaka. Matt je bio uz Bena kada je prekinuo sa Jennifer Lopez te kada ju je oženio nakon što je prošlo više od 18 godina. Reklo bi se, pravi muški prijatelji u dobru i zlu.





bottom of page