top of page

KOJE BISTE DOMAĆE POZNATE ‘SPOJILI’ KAO NAJBOLJE PRIJATELJE

Njeguju prijateljstva godinama

Sigurno ste čuli za izreku - kada se uspinješ na vrh, puno će ljudi oko tebe 'otpasti', a samo šačica pravih ostat će prijatelji. Isto mogu reći i brojni poznati, koji svoja prijateljstva cijene najviše, jer znaju koliko su im vrijedna. Na prvu, možda ih nikada ne bismo 'spojili' kao najbolje prijatelje, zbog čega nas ugodno iznenade svojim zanimljivim druženjima

Viktorija Rađa i Marijana Batinić podrijetlom su iz Splita, a iako ih u javnosti rijetko vidimo zajedno jer Marijana živi i radi u Zagrebu, a Viktorija u Splitu, tu i tamo otkrijemo njihova slatka druženja. Tako su ljetos zajedno otputovale na koncert legendi Rolling Stonesa i uživale plešući na poznate rock hitove

Iako Jolea najviše viđamo u društvu Jelene Rozge ili Tončija Huljića, on je itekako dobar sa Viktorijom, s kojom tu i tamo zapjeva pred brojnom publikom - Bome - našalila se na njihov posljednji duo sugrađanka Ana Gruica, na što se Viki od srca nasmijala.

Mila Horvat već je godinama sportska novinarka, zbog čega ne čudi da se i privatno druži sa brojnim sportašima. Ali njena posljednja fotografija pozitivno je iznenadila mnoge, jer se našla u društvu mame i tate Luke Modrića - Tata i mama #Modrić… Uvijek u srcu - poručila je ponosno.

Dok je Sandi Cenov postao popularan zbog svojih ljubavnih pjesama, Mladen Grdović ostao je vjeran zabavnoj glazbi. No, njih dvoje jako su sretni kada se vide, pa čak i slučajno na benzinskoj crpki nakon odrađenih koncerata!

Damir Kedžo i Domenica posebni su dragi jedno drugome, a prijateljstvo njeguju kad god Damir dođe malo južnije - Ne’ko je napokon doša u Split. Nadamo se da će to bit i češće! #miprotivnas - otkrila je svoju želju Domenica.


Comments


bottom of page