top of page

SLAVKO SOBIN IZJAVIO DA NEMA ZA BALKON

A nemam ni za majicu, dodao je


- Nemam za balkon. Znam da će Ivan Šarić napisat A ni za majicu - izjavio je splitski glumac Slavko Sobin, a Šarić je brzo odgovorio - Prestani sebe kajlat prije mene!


- Ja ću ti kupit majicu - poručila mu je Viktorija Rađa, a Marijana Batinić dodala - Majice su ti obično na pranju.

Duhoviti glumac voli pokazati i svoj savršeno istesani torzo te vježbe koje izvodi, a koje mnogima izgledaju prilično izazovno. Primjerice, Slavko sklekove radi tako da su mu noge na stolcu.


Sa svojim kućnim ljubimcem rado pješači šumom, a ovom je fotografijom oduševio brojne fanove

- Haha, genijalna fotka! Stanje uma isto kao kod mene.. odem ujutro rano u Maksimir da se bar istrčim kad drugo ne mogu, a onda trčim slalome ako nekog sretnem. A kako se samo sjetiš ovako nešto fotkat.... genijalno. Ova slika je kao onaj crtić “Gdje je Jura?”. Samo ovdje nisam znao koga točno tražim. Ovo je sve! Fotografija godine! Eee, da je više tako pozitivnih i zabavnih ljudi na ovoj planeti...Lako je uz BubaMarice i prirodu biti u izolaciji. I aaaaaam jeeeeeaaaaalous. Ak me nešto u svemu ovome nasmijalo to je upravo sad ova fotka! Slavko jaka fora - poručili su mu na fotku sa psom.


Koliko je popularna serija Drugo ime ljubavi, u kojoj Slavko glumi, govori i 'upad' obožavateljice - Bok Slavko, veliki sam obožavatelj serije 'Drugo ime ljubavi' kao što sam i tvoj. Možeš li mi omogućiti da budemo u kontaktu? Poslala sam ti poruku u inbox Instagram-a, Emanuela. Pogledaj poruke koje sam ti poslala jer ne želim u komentare govoriti stvari o sebi. Omogući barem meni da budemo u kontaktu u inbox-u, molim te, zavapila je žena, a Slavko joj je đentlemenski poručio - Draga Emanuela, ne koristim Instagram inbox, ali više mi je nego drago biti u kontaktu s ljudima tu i tamo preko komentara. Vidiš, sve sam ti omogućio. Ne bi bilo lijepo od mene, raditi razlike među ljudima koji me prate. Siguran sam da se slažeš sa mnom. Sretan Uskrs i lijepo se provedi. slavko sobin drugo ime ljubavi, vijesti o poznatima

bottom of page