top of page

INFLUENCERI HVALE SONY FOTOAPARAT ZV-E10 ZA SNIMANJE VLOGOVA

Njegove značajke podižu snimke na višu razinu

- Ovaj fotoaparat označava važnost distribucije kreatora sadržaja u svijetu. Svi to vole i sve su oči usmjerene na Sony. Uvođenjem ZV e10 pokazuju da se tvorci sadržaja diljem svijeta mogu smatrati profesionalcima i zato svaka čast Sonyju i hvala! Želim vas još samo zamoliti da nastavite s novom iteracijom kompaktnog fotoaparata - poručio je kompaniji Sony korisnik njihovog ZV-E10 fotoaparata s izmjenjivim objektivom, stvorenog za snimanje vlogova

Proširite snimanje vlogova uz pomoć 60 objektiva

Značajke ovog fotoaparata takve su da podižu vlogove na višu razinu. Sony svim zaljubljenicima u fotografiranje i snimanje nudi više od šezdeset objektiva idealno dizajniranih za fotoaparate, uključujući one prilagođene snimanju filmova. Također, nema potrebe za kompliciranim ručnim namještanjima – isključujte i uključujte zamućenje pozadine (bokeh efekt) pritiskom na jednu tipku. Radite li videorecenzije proizvoda, kada aktivirate postavku prikaza proizvoda fotoaparat će brzo i automatski mijenjati fokus s vašeg lica na proizvod koji držite u ruci. Bez ikakvih posebnih postavki aparat ZV-E10 snimit će ton vaše kože prirodnim izgledom. Tu je također efekt meke kože da bi se izgladio izgled kože, što se može prilagoditi na nisko, srednje i visoko.

Jasno snimanje zvuka čak i vani na vjetru

Fotoaparat ZV-E10 isporučuje se sa štitnikom za vjetar koji smanjuje šum vjetra kada snimate na otvorenom, što je još jedna od njegovih brojnih mogućnosti. Samo pričvrstite štitnik za vjetar i snimajte bez brige jer nećete moći prilagođavati razine buke nakon snimanja. Sustav stabilizacije slike može snimati gladak, čist video materijal čak i dok hodate, dok će automatska ekspozicija s prioritetom lica jasno osvijetliti vaše lice dok izlazite iz interijera ili se pomičite kroz svjetlo i sjenu.

Snimanje glasa u gomili

Sony ZV-E10 olakšava jasno snimanje glasa bez ikakve brige. Interni usmjereni mikrofon s 3 kapsule optimiziran je za snimanje zvuka ispred kamere, zbog čega jasno snima glas čak i kada ste u gomili. Oduševit će vas i snimanje filmova u visokoj 4K rezoluciji, a čak i kada snimate pri slabom osvjetljenju, fotoaparat će snimati divne detaljne slike s minimalnim šumom. Sve to možemo zahvaliti velikom slikovnom senzoru fotoaparata, koji maksimizira prikupljanje svjetlosti. Rezultat su jasne, čiste slike, čak i kada snimate u slabo osvijetljenom interijeru ili noću u eksterijeru.


Profesionalno snimanje vlogova nikada nije bilo jednostavnije, kreativne mogućnosti dostupne svima koji su spremni uložiti u svoj posao, a više detaljima o samom proizvodu pronađite na službenom YouTube kanalu Sony Camera Channel i službenoj stranici sony.hr/zv-e10. Ne zaboravite zabavljati se i uživati punim plućima, kad god snimate sebe i svijet onako kako ga vi vidite.

bottom of page