top of page

SIN SNJEŽANE MEHUN PORED SKUPIH JAHTI I AUTA

Jel ti pala sjekira u med, pitala je poznata mama svog sina Dinu

Na sajmu u Dusseldorfu Dino Mehun, fotografirao se ispred mega luksuznog McLaren automobila i jahte marke San Lorenzo, što je njegova majka Snježana Mehun odmah komentirala - Jel ti pala sjekira u med! Ko rijetko kome.

Dino je inače vrlo dobar skiper i sales manager za tvrtku Frauscher Adriatic. Obožava sve vezano uz more te brzinu, a u svom je poslu i više no odličan - govori o njemu mama Snježana. Po gradskim kuloarima poznat je kao radišan mladić, a dok je radio na Biograd Boat Showu 2019., podružio se i sa tadašnjom predsjednicom Kolindom

A da je sve sjelo na svoje mjesto, dokazuje i Snježanin sadašnji partner Franz Schillinger (58), koji je zastupnik i distributer marki luksuznih plovila. Dino s njime ima puno tema. Hoće li baš Franz biti ili već je, novi vjenčani član Mehun obitelji, pitaju se mnogi koji su ugledali Snješkine najnovije fotografije. Poduzetnica se obukla poput carice Sisi, dok je Franz na dan postao car Franjo Josip I. Tako odjeveni šetali su Bečom i uživali u - (bračnoj) ljubavi.

snježana mehun dečko, snježana mehun udaja, dino mehun, gossip vijesti, tračevi o poznatima

bottom of page