top of page

SEVERINA PO UZORU NA SLAVNE BEYONCE I J.LO

Pjevačica Severina svoje je koncerte podigla na jednu posve novu razinu u Hrvatskoj

- Ja sam samo na svim licima u publici vidjela osmijeh i da se svi vesele… I da, vidjela sam sreću, stvarnu, iskrenu, bez filtera… E, tako je bilo na ovom koncertu. Neopisiva sreća publike i svih nas na bini, bili smo kao neka djeca željni zabave i dobro smo se proveli, vladala je neka konstantna sreća. Kao roditelji doveli djecu, pa postali djeca. Mislim da nitko u dvorani nije sjedio. Jedna velika ljubav u zraku ljudi željnih lijepih trenutaka. Predivna energija, zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj bajci. Kreativi, bendu, dizajnerima kostima, plesačima, gudačima, tehnici, organizaciji, svima koji su vrijedno radili dva mjeseca! - napisala je Severina netom nakon spektakularnog koncerta održanog u splitskoj Spaladium Areni.


Arena je bila krcata ljudima, tražila se ulaznica više, a cijeli show bio je pravi spektakl. Jedna od rijetkih pjevačica na ovim prostorima, Severina je postigla ono o čemu mnogi mogu samo sanjati. Baš poput velikih svjetskih diva Beyonce i J.Lo, domaća je pjevačica uspjela napraviti plesno-pjevački show za pamćenje

- Ovo je svjetska klasa, bilo je čast sjediti u publici u petak i uživati u spektaklu. Ženo stvarno izgledaš wow. Bilo je presavršeno. Veličanstvena. Prelijepo Seve! U maniri najvećih svjetskih zvijezda i bez konkurencije na Balkanu. Nestrpljivo isčekujemo Zagreb!! - pišu Severini brojni obožavatelji.


Iako dio javnosti nije navikao vidjeti spektakle ovih dimenzija na našim prostorima, a mnogi se čude Severininim 'polugolim' outfitima, strane pjevačice nastupaju već godinama samo u gaćicama i posebno dizajniranim trikoima. Jennifer Lopez nijedan koncert ne odrađuje bez horde svojih plesača, a gotovo uvijek posebnu pažnju posvećuje posebnim efektima, svjetlu, scenografiji, originalnoj kostimografiji i cjelokupnom umjetničkom dojmu. Baš poput naše Seve, komentiraju svi koji su prisustvovali prvom The Magic Tour koncertnom showu.

domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznate hrvatice

bottom of page