top of page

SEMENTA RAJHARD TRUDNA U SLATKOJ SPAVAĆICI

Glumica Sementa Rajhard ponosno pokazuje svoj trudnički trbuščić

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard ponosno pokazuje svoj trudnički trbušćić - Svaki dan sve deblja. Jeiiiiiiiiii. Moja loptica, beba na putu - podijelila je nedavno sa svojim pratiteljima.


Posebno slatka bila je nedavno, kada je obukla spavaćicu sa malim psima

- Super su mi velike spavaćice. Nije to tako strašno...red carpet haljine zamjeniti spavačicama L size_om. Izlaske zamjeniti krevetom i trudničkim jastukom. Zijevanje od 20 i 15 h.....Sve to jaaaako brzo prolazi a dolazi nešto najslađe :))) Curke sve je to superiška. Dajem i savjete: SLUŠAJ SAMO SEBE :)))) - poručila je ženama.

A da i u trudnoći može zablistati, pokazala je fotografijom iz Graza, u kojem je uživala u shoppingu poput kraljice.


- Ajme, blistaš. Aaaaa čestitam! Hahaha malo smo se opustili za vrijeme blagdana hahaha, zezam se, najslađa si! svaki dan sve ljepša. Uvijek si jako interesantna. Najljepša mamita. Draga Sementa, jako si lijepa trudnica! Trudnoća je općenito najljepše razdoblje u ženinom životu. Koja promjena, ipak te sav taj šušur promini ili još ono malo izbrusi što triba da bolje dođe do izražaja ono kakav si u biti...kad se sitim kad si se tek pojavila na TV-u tj u javnost i sada...vidi se razlika, čestitke - poručili su Sementi brojni fanovi.

ekskluziva, slavne žene, story vijesti, najnovije showbiz vijesti, poznati, showbiz vijesti, tabloidi, tračevi

bottom of page