top of page

SEMENTA RAJHARD: PRINCEZA U IŠČEKIVANJU

NajljepÅ”i osjećaj za glumicu

Sementa Rajhard mnogima je najljepÅ”em sjećanju ostala kao glavna glumica serije Stella, koju je tisuće Hrvata gledalo mjesecima bez prestanka. Lijepa Sementa danas se bavi snimanjem reklama i sinkronizacijom crtanih filmova, a uvijek je spremna za nove TV uloge. No, najvažniju životnu ulogu dobila je kao majka malene djevojčice, koju je nazvala Stella

Trudnoće i najljepÅ”eg iŔčekivanja Sementa se prisjetila nedavno, o čemu je pisala svojim obožavateljima - Kad je naÅ”a princeza bila u iŔčekivanju....Koliko je to divno. NajljepÅ”i na svijetu je osjećaj mame. Tvoje mame, moje mame, njezine i njegove mame...I meni je najljepÅ”i osjećaj-osjećaj mame. Volimo te najviÅ”e i ta ljubav nema granica, nema očekivanja niti predrasuda. Neopisiva je. Čista je kao kap vode na dlanu, na dlanu koji te čuva.

Sementinu sreću pohvalile su mnoge kolegice - Predivna si bila. Blaženo stanje divne žene. Definitivno ti stoji uloga majke odlično. Princezica je preslatka - komentirale su Kristina Krepela, Bojana Gregorić Vejzović, Tina Walme i Neda Parmać. Prvo dijete Sementa je dobila u vezi sa partnerom Vanjom Brundula, poduzetnikom i instruktorom skijanja.

bottom of page