top of page

SEMENTA RAJHARD: PRINCEZA U IŠČEKIVANJU

Najljepši osjećaj za glumicu

Sementa Rajhard mnogima je najljepšem sjećanju ostala kao glavna glumica serije Stella, koju je tisuće Hrvata gledalo mjesecima bez prestanka. Lijepa Sementa danas se bavi snimanjem reklama i sinkronizacijom crtanih filmova, a uvijek je spremna za nove TV uloge. No, najvažniju životnu ulogu dobila je kao majka malene djevojčice, koju je nazvala Stella

Trudnoće i najljepšeg iščekivanja Sementa se prisjetila nedavno, o čemu je pisala svojim obožavateljima - Kad je naša princeza bila u iščekivanju....Koliko je to divno. Najljepši na svijetu je osjećaj mame. Tvoje mame, moje mame, njezine i njegove mame...I meni je najljepši osjećaj-osjećaj mame. Volimo te najviše i ta ljubav nema granica, nema očekivanja niti predrasuda. Neopisiva je. Čista je kao kap vode na dlanu, na dlanu koji te čuva.

Sementinu sreću pohvalile su mnoge kolegice - Predivna si bila. Blaženo stanje divne žene. Definitivno ti stoji uloga majke odlično. Princezica je preslatka - komentirale su Kristina Krepela, Bojana Gregorić Vejzović, Tina Walme i Neda Parmać. Prvo dijete Sementa je dobila u vezi sa partnerom Vanjom Brundula, poduzetnikom i instruktorom skijanja.

bottom of page