top of page

SEMENTA RAJHARD U PRVOJ ŠETNJI S BEBOM

Glumica je prvi puta nakon poroda prošetala sa svojom djevojčicom

- Prva šetnjica - rekla je glumica i pjevačica Sementa Rajhard i pokazala svima kako uživa u vožnji svoje male princeze.

Beba Stella u kolica, ruksak na leđa, tenisice na noge i mama je spremna za šetnju Zagrebom. Koliko uživa u majčinstvu, Sementa pokazuje objavom dijela atmosfere svog doma pa je tako nedavno pokazala kako za dojenje i odmor s bebom koristi dugački jastuk-pletenicu.


- Stavi nam sliku bebe da je vidimo. Jaoo meniii. Predivnaa siii i ti i tvoja bebaaa zato što znam da je na tebe. To je jako dobro i lijepo. Prelijepe ste - poručili su novopečenoj majci njeni fanovi.

- ...naša tri srca kucaju zajedno.... Naša najslađa. Naš blagoslov. Naša ljubav i zajedništvo. Naša zvjezdica. Naša curica. Naše sve...........princeza.......... ****Stella* - objavila je odmah po rođenju kćerkice, i tako dala do znanja da je presretna. Kćerkicu je dobila u vezi sa poduzetnikom Vanjom Brundulom.sementa rajhard muz, gossip vijesti, vijesti o poznatima, sementa rajhard rodila, tračevi, ekskluzivno

bottom of page