top of page

RIJETKO SE VIĐA - NAJSTARIJA KĆI LANE KLINGOR IZNENADILA SVE KOJI SU JE UGLEDALI

Tisuće reakcija

Nekad pjevačica, a danas uspješna poduzetnica, masterchef-ica i mama tri djevojčice, Lana Klingor (39) ne prestaje dobivati reakcije tisuće fanova, što god objavila. Zadnja fotografija - ona njene najstarije kćeri Kiare, izazvala je stotine komentara

- Pa kako je to vrijeme proletjelo?? Moje čudo uskoro puno 13 godina, ide u 6. razred, zanima ju ples, šminkanje, psi i tik tok! Ali koliko je nestvarno lijepa? Bože, hvala ti! - komentirala je Lana, a ljepoti djevojčice dive se baš svi...


- Bože, stvarno je nestvarno lijepa. Divna, iste ste. Stvarno najsličnija mami. Predivna je...mamina kopija. Ista je mama. Kao anđeo. Prekrasna djevojčica. Ne mogu vjerovati i Mika i Marla velike, divne curke naše, ponosni ste roditelji i divni. Volim vas sve do karniše... Prava mamina kći. Nevjerovatno koja sličnost. Ajme prava ljepotica! Zaista jeee ista ti. Divna je, vidi joj se na očima da je dobrica prava! Isuse toliko je divna!! Ajme kako je prekrasna, koje oči, koja usta, koji obrazi... Ajmeee predivna je. S tim očima bi rastopila i najhladnije srce/ljude.


Fotografiju malene pogledajte ovdje >>> Kiara Klingor

Kiara je inače Lanina kćer, koju je dobila prije braka sa sadašnjim suprugom Antom Mihićem. Iskustvo samohranog majčinstva opisala je ovako, piše gloria.hr - Nema ljepšeg trenutka od toga kada rodiš dijete, ali ja nisam bila u dobroj situaciji. U toj trudnoći sam razmišljala kako mi je život gotov, da mogu zaboraviti na pjevanje, nikad više neću imati nikoga, a nakon što sam rodila i kada je Kiara napunila drugih šest mjeseci stvarno nam je bilo teško. Zarekla sam se da neću biti podstanar s njom i natovarila sam si kredit u švicarskom franku kako bih imala vlastiti stan pa sam imala situacija sa doslovno 20 kuna za preživjeti. Osim toga, govorili su mi da sam totalno beznadan slučaj i da se neću nikada udati. Stvarno prođeš pakao u samohranom majčinstvu, ali sama sam si kriva - apsolutno to priznajem. Bilo je teško, ali vrijedilo je svake sekunde.


Lana je danas majka još dvije djevojčice, 6-godišnje Marle te 5-godišnje Mike, a suprug Ante partner joj je kakvog je cijeli život tražila.


bottom of page