top of page

PRINC HARRY I ADELE POTAJNO ZAJEDNO?

Meghan Markle doznala je slučajno

Dok je Meghan Markle zatvorena u svom uredu kako bi osmislila nove ideje za oživljavanje svoje karijere, a meleni Archie u to vrijeme spava, princ Harry potajno bježi iz kuće kako bi se družio sa engleskom pjevačicom Adele, tvrdi magazin New Idea.


Kako Adele već neko vrijeme živi u Los Angelesu, a Meghan i Harry su friški povratnici u Ameriku, princ je vidio mogućnost druženja sa sunarodnjakinjom. Zajednička im je tema Engleska, oboje su fanovi kraljevstva, a kako magazin doznaje, oboje vole i druženje uz piće.

- Harry ne pokušava sakriti svoje prijateljstvo s Adele, već Meghan nije dosad primijetila što se događa. Postala je opsjednuta sa time da usmjeri njihove živote prema prvotnom planu, unatoč ludilu koje se događa u svijetu. Nije vidjela da Harry traži društvo i utjehu u drugoj ženi - tvrdi neimenovani izvor.


Isti tvrdi i kako se 35-godišnji Harry i 32-godišnja Adele barem jednom tjedno nađu u njenoj kući, u baru koji je pjevačica sagradila kako bi tulumarila u privatnosti svog doma, a on je oduševljen i druženjem i Adelinom novom linijom. Pjevačica je naime skinula čak 45 kilograma.

Ipak, ništa se nedolično ne dešava između Adele i Harryja, što bi trebalo zabrinuti Meghan. S druge strane, Adele je davno izjavila za Glamour magazin - Znam da sam rekla da ne bih izlazila sa crvenokosim muškarcem, ali to je princ Harry! Postala bila prava vojvotkinja!

bottom of page