top of page

POZNATI HRVATI VJEŽBAJU KOD KUĆE

Kombiniraju vježbanje pored kreveta, u dnevnom boravku i na terasi

- Ovako to izgleda kada 'pukneš' nakon 3 tjedna karantene - izjavila je glumica Salma Hayek uz foto joge u potpeticama, a mi smo otkrili kako vježbaju poznati Hrvati, koji i u vrijeme izolacije moraju izgledati savršeno

- Pamtim, pratim, trudim se... Ali koliko jedem triba bi dvadeset sati dnevno trenirat. Sve mi se prima haha - objavio je kuhar Ivan Pažanin i pokazao kako vježba bicepse na terasi. - Zgodan si. Tko te prati kući? - zeza ga kolega chef Mate Janković, dok fanovi daju podršku - A šta će ti musko ispod sto kila! Samo naprid. Pa ti visiš ko šišmiš. Možeš ti to nedaj se. Možeš negdje potražiti psihološku pomoć ili se ošišaj na ćelavo kao i svaki poludjeli muškarac u izolaciji. Faca. Predivan, samosvjestan, jak, karizmatican...kao inače.

Glumica i pjevačica Danijela Pintarić ima posebnu odjeću za vježbanje, a najradije vježba vani na dvorištu

- Nema više kretanja, nema kondicijski napornih predstava pa sad treniram svaki dan. Hvala mojoj Ivani što mi šalje vježbe na Whatsapp, a uz to odrađujem neke vježbe koje sam našla na internetu. Nema više uobičajenog tempa života pa sam si zadala ciljeve u karanteni, Neki su vezani uz moju obitelj, neki uz glazbu, uz tijelo i zdravlje, zapostavljene hobije... I to je moj način da se prilagodim situaciji. Kad ne možeš promijeniti okolnosti, mijenjaj sebe. Tko zna što ćeš usput otkriti..., poručila je svima.

Renata Sopek voli vježbati na livadi, ali sada joj dobro služi i pod u kući, pored njenog dobermana.

- Trening odrađen...Sad se sunčamo na pikniku - dodala je ispod fotografije i dobila pregršt komentara... -Napravi palačinke to je odličan trening. Ti si jedina osoba koju znam da ima dobermana. Rijetko tko ih više drži. Pazi se krpelja i mrava. Jel to nosi čarape radi parketa. Ma da imaš mene tu na tepihu, bilo bi ti zabavnije. Moćni ste.

Marko Tolja dane krati radeći sklekove u dnevnom boravku - Kada nemaš podlogu za vježbanje, posudiš od sina!! Ostani doma i vježbaj jer do ljeta smo vani!! - poručuje pjevač.


- Čekaj red, nemoj se gurat. Nek sin dođe na red. Bravo! Tonka, evo imamo istu podlogu kao Marko Tolja. Ana, pa jesan ti rekla da je ta najlipša - komentirali su između sebe Toljini fanovi.poznati glumci, skandali novine, poznate osobe, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima, estrada hrvatska, gossip vijesti

bottom of page