top of page

POZNATE ŽENE POKAZALE KAKO SE FEŠTA NAJJAČE

Spektakli u novogodišnjoj noći događali su se diljem cijeloga svijeta

Spektakli u novogodišnjoj noći događali su se diljem cijeloga svijeta, a poznate žene posebno su se dotjerale. Mnoge od njih obukle su blješteće haljinice i kombinezone, te tako definitivno privlačile pažnju.


- Neka vam nova godina donese zdravlje, ljubav, sreću, uspjeh i dovoljno vremena za vaše najdraže! - poželjele su vam Učiteljice.

- Život nas često uči da smo krhki i da je naš boravak ovdje tek jedan kratki bljesak u vječnosti, ali ipak to zaboravljamo. Jurimo kroz život i opterećujemo sitnicama, glupostima, taštinama, nepravdama... Sve je to realnost, ali život je prekratak da na to stavimo naglasak. Prebrojimo svoje blagoslove, koje uzimamo zdravo za gotovo - krov nad glavom, hranu na stolu, zdravlje, ljude koji nas vole i koje mi volimo, djecu, posao koji obožavamo... I ponekad zastanimo uživati u malim stvarima - mirisu kave (ili čokolade), dobroj knjizi, filmu, omiljenoj pjesmi... Ukratko, svima nam želim da u novoj godini manje jurimo i opterećujemo se, a više se smijemo - poručila je pjevačica i glumica Danijela Pintarić, dok je američka TV voditeljica Maria Shriver poželjela svima da se čude svom životu, koji nam može oduzeti dah ljepotom.

Pjevačica Nina Badrić poručila je da nas sve voli, a zatim dodala - Sretna vam svima Nova da vam sve u srcu i duši bude mirno i da vam je sve što živite i radite blagoslovljeno.


Žena proslavljenog rukometaša Igora Vorija, Olja Vori, zabljesnula je u mini ružičastoj haljinici, dok je influencerica Hana Hadžiavdagić uživala u društvu muža, u kratkoj zlaćanoj haljini i svima dala do znanja koliko je sretna - Želimo vam zdravlja, sreće, uspjeha, ljubavi, novaca i da vam život bude sladak kao što je naš.

Glumica Vanda Winter bila je posebno vesela u društvu supruga, a njena blješteća haljina bila je zlatne boje - Jedan ludi tjedan je za nama, protekao je u znaku koncerata, rokova, čudesnih obrata, godišnjica i svadbi zahvaljujući kojima smo muž i ja zaradili čak dvije, inače rijetke na rubu izumiranja, prilike za 'dejt', dodala je.

Posebno atraktivna bila je pjevačica Žanamari, koja je zabljesnula u kratkoj svjetlucavoj pink haljinici, uz cipele sa mucama.


- Uvijek si tip top. Izgledaš nevjerojatno vruće. Svijetliš više nego sav vatromet nove godine. Savršena kao i uvik. Ajme majko kakve noge. Izgledaš nevjerojatno u toj haljinici - poručili su joj obožavatelji. gossip vijesti, poznate žene, tračevi o poznatima, poznate hrvatice, vijesti o poznatima, tračevi, show vijesti

bottom of page