top of page

POPULARNA ‘UBOJICA’ STIGLA U ZAGREB I IZNENADILA VATROGASCE

Fotografija koja se rijetko viđa

Filmovi o vampirima
foto Instagram

Kate Beckinsale jedna je od najplaćenijih hollywoodskih glumica, a ovih dana u Zagrebu je snimala svoj novi film. Najpoznatija je po ulozi 'ubojice' vampirice u nizu filmova Underworld, a privatno je velika ljubiteljica mačaka. Što je radila u Zagrebu u privatno vrijeme? Dobro se zabavljala šećući užim centrom i družeći se sa - vatrogascima!

- Jako bih vam savjetovala da stavite zabavu među noge ako želite vrlo brzo upoznati hrvatske vatrogasce - poručila je svojim mnogobrojnim fanovima i dobila tisuće komentara... - Takvi smo mi hrvatski vatrogasci.. nezaboravno. Pretpostavljam da vam to ne bi bilo previše teško s obzirom na vašu sklonost da se zabavite gdje god da idete... prekrasna zemlja Hrvatska (sa najkul nogometnom opremom na planeti). Gdje snimaš? Zagreb pretpostavljam... kako ne prepoznajem zgradu u pozadini ili Split ili Dubrovnik? Polako s tim momcima, hoćeš li? Čudno, kao da su se pojavili niotkuda.. i donijeli sjaj sa sobom. Hrvatski vatrogasci dobivaju svu zabavu.


A vatrogasna postrojba Zagreba na cijelu je zezanciju ovako odgovorila - THNX stvarno, sada cijeli zagrebački vatrogasni dom želi doći na snimanje vašeg novog filma. Tko će gasiti požare i spašavati mačke?


bottom of page