top of page

POPULARNA PJEVAČICA TAYLOR SWIFT NAVODNO PREKINULA DUGOGODIŠNJU VEZU

Mediji izvijestili o novom prekidu

taylor swift
foto Instagram

Izvor otkriva glasine zašto su Taylor Swift i Joe Alwyn raskinuli, kada se to navodno dogodilo ako su razmišljali o braku, kako im je danas, ima li drame, i s čim se Joe očito "borio", prenosi Just Jared.


Nakon šest godina veze pjevačica i glumac su prekinuli vezu, a svi se pitaju - zašto su se razišli. Izvor je za People rekao da se to svelo na njihove razlike u osobnosti... Prije su imali teških trenutaka i uvijek su rješavali stvari, pa su prijatelji mislili da će neko vrijeme biti razdvojeni, ali će se na kraju vratiti biti zajedno. No, na kraju su zaključili da "ne odgovaraju jedno drugome".


Insajder je nastavio: “Imali su mnogo toga zajedničkog i zaljubili su se snažno. Zatim je nastupila pandemija i oni su bili zatvoreni zajedno i mogli su nastaviti razvijati svoju vezu na ovaj izolirani način. Ali on je zapravo još nije 'upoznao' izvan tog balona." “Joe se borio s Taylorinom razinom slave i pozornošću javnosti. Razlike u njihovim osobnostima također je postalo teže ignorirati nakon zajedničkih godina. Udaljili su se".

"Taylor ih nije vidjela da dugoročno hodaju", rekao je izvor za People, dodajući da su prekinuli "nedavno" i da to "nije dramatično". “Prijateljski su raspoloženi. Ona nema ništa loše za reći o Joeu. Samo su se rastali. Taylor je trenutno vrlo usredotočena na svoju turneju”, rekao je izvor. "I dalje postoji puno poštovanja između njih."

bottom of page